#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Az új IKEA PS 2014 kollekció

Amióta részt vettem az első hivatalos sajtótájékoztatón, ahol végre Magyarországon is bemutatták az Ikea PS kollecióját, figyelemmel kísérem az újabb és újabb Ikea PS termékeket. Ennek már két éve, jaj de szerettem ezt a kreatív projektet, amit ezzel a kültéri szőnyeggel készítettem! Azt kell tudni ezekről az Ikea PS bútorokról és kiegészítőkről, hogy kisebb darabszámban gyártják őket, az átlagos ikeás árszintnél magasabban elérhetőek, mert különleges, designer termékekről van szó. Az idei kollekció a városi fiatalokat célozta meg, akik szeretnek mozgásban lenni, szeretnek variálni a berendezéssel, áthelyezni azokat. Szempont volt a bútorok kialakításánál, hogy könnyen költöztethetőek is legyenek, ha éppen albérlet cserére kerül sor, vagy egy buli esetnén egyik szobából a másikba pakolhatóak, és ott a szituációnak megfelelően felhasználhatóak legyenek. Sokoldalúság és mozgékonyság, ez volt a mottó a tervezés során.

Az egyik kedvencem a kollekcióból ez a tetszőlegesen feldekorálható gardrób, amit a hozzácsomagolt műanyag elemekkel kedvünkre bolondíthatunk meg.
Nagyon tetszik ez az állítható fényerejű függeszték, amit úgy tudunk szabályozni, hogy a lámpaernyő lamelláit a tetszőleges szögbe állítjuk, az aktuális hangulatunk szerint.


Nézzétek meg a variálható kisasztalt/tárolót, a sarokba állítható szekrényt is, ami kis helyen tárol több dolgot.. A polcos/akasztós bútort tehetjük a fürdőbe, előszobába, vagy akár a hálószobába.Te hova raknád?


Ezt az egyensúlyozó padot mutatom meg végül, igen szellemes, kicsi helyet foglal, hétköznapi szituációban az előtérben lehet pad, de egy buli alkalmával a nappaliban ülőalkalmatosság a vendégeknek.


A koncepció ragadott meg elsősorban, hogy ennyire flexibilis bútorokat terveztek, nagyon jó ötletnek tartom! Nézzétek meg az Ikea PS 2014 kollekció darabjait, ha kedvet kaptatok!Mit szóltok hozzá?


SHARE:

1 megjegyzés

Blogger Template by pipdig