Teremts otthont egy életen át, és élvezd is közben!

Tegnap véget ért a Legjobb otthon kiállítás és vásár, amit nagyon pozitív tapasztalatokkal zártam. Rengetegen jöttetek oda, akár csak körülnézni a design termékeket kínáló standunkra, akár az ingyenes lakberendezési tanácsadásra. A Classhome-mal közös standunk, minden szerénykedés nélkül mondom, messze kirívott a kinti standok tömegéből, nagyon jól sikerül, extravagáns volt, büszke rá, hogy én terveztem. Hamarosan bemutatom részletesebben is, ha kész lesznek a profi képek! Nem bírom ki persze, hogy ízelítőt és friss élménybeszámolót ne adja most rögtön! 🙂

A közös standunkat gyűrt nátronpapírral vontuk be, hogy kiemelje a szép termékeket, mint például a Bosske skyplantert, amit imádok, és a Plumen izzókat, amivel rendelkezem is itthon. A látogatók nagy kedvence volt az élőben is csodás Cotton Ball lights gömblámpa sor, illetve mindenki csodálta Franta Ági nyomott mintás kapcsolóit.

A deign izzókat egyesével sk szereltük, és igazgattuk el!

Az óriási érintő képernyős fantasztikus tv-t, a Prestigiotól kaptuk kölcsön.

Sokan jöttetek az ingyenes tanácsadásra, ami számomra mindig nagy feltöltődés, szeretek problémákat megoldani! 🙂

A Syma rendezvényközpont szervezői felkértek, hogy tartsak két előadást is,ami egy különleges szempontból közelítette meg a lakberendezést. Nagyon izgultam, de fontosnak találtam mondani valómat, így igyekeztem leküzdeni magamat.

A lakberendezés, ha jól akarjuk csinálni, és azt szeretnénk, hogy az otthonunk valóban számunkra kikapcsoló, és minket kiszolgáló hely legyen, akkor egy életre szóló kreatív feladat. Hiszen változunk mi magunk is folyamatosan, változnak az életkörülményeink, változik az ízlésünk, a trend. Téves úton jár, aki berendezi a lakását egyszer, és utána nem nyúl hozzá 15 évig. Különben is, miért fosztanánk meg magunkat a folyamatos örömforrástól, amit ez jelenthet? Hiszen mindenki szereti a szépet, a rendben tarthatóságot, a bútorok vásárlását, és azt, hogy amikor hazaér jó érzés tölti el. Biztosan jártál már olyan helyen egy nyaralás, vagy barátaid meglátogatása során, amikor azt érezted: Hú, ez fantasztikus hely, de jó lenne, ha ilyen környezetben laknék én is! Ha teszel érte, életre tudod hívni Te is álmaid otthonát!

Ha szeretnél 5 tippet kapni, hogy ezt hogyan érheted el, iratkozz fel ide klikkelve hírlevelemre, és a héten megkapod rá a választ! 

1 Comment

  1. garzon
    május 12, 2014 / 5:03 du.

    Hasonló megállapításra jutottunk, pedig nem is tudtam, ki tervezte a standot :)http://garzon.blogger.hu/2014/05/10/legjobb-otthonGratulálok!

Leave a Reply