#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

MESEORSZÁGBAN JÁRTAM

Nyílt egy szépséges és varázslatos új kis boltocska Budapest belvárosának szívében, a Régiposta utca 5. szám alatt. A DEKORÁL-LAK nevű romantikus lakberendezési portékákat kínáló üzletbe múlt héten Betta, az alapító kedves invitálására látogattam el. Már a kirakat is gyönyörűséges, és amikor belépsz, tényleg, mintha meseországba csöppennél.... Nézzétek meg képes beszámolómat, ha tudtok pedig látogassatok el ebbe az álomvilágba a valóságban, vagy virtuálisan (ide klikkelve a webáruházukba érkeztek).


A körülbelül 12 nm-es boltocska dugig van áruval, amerre csak nézel -túlzás nélkül mondom- édes kis cukiságokat látsz: virágos textilek, kézzel varrt nyuszikák, rózsás porcelánok... A magyar készítésű, egyedileg varrt pénztárcától kezdve, a külföldi Lisbeth Dahl porcelán termékekig bezárólag mindent megtalálni itt, ami ebbe a vidéki, romantikus irényzatba belefér. A teáscsészében fürdőző nyuszik mellett sem lehet elmenni szó nélkül, igaz? :)

Papíráru rajongók is találnak itt igazi kincseket...A polcokon színek szerint is böngészhetünk... Kerámia és porcelán nagy mennyiségben, egyesével mind-mind szépséges darabok.

Ugye, hogy megmondtam előre, mesevilágban fogunk járni?

Ha tetszett a poszt iratkozz fel heti hírlevelemre, hogy le ne maradj a további cikkekről!

Még több boltajánlót ide kattintva érsz el! Már az instagramon is tudsz követni, ha fent vagy, klikk ide.
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig