BUTIK ROOMS – Ékszerdoboz Abádszalókon

Pandarte Dóri, mindig különleges designer termékeket és helyeket vesz górcső alá blogjában (amit imádok :)), ez most is így volt: bemutatta ugyanis az újonnan nyílt Butikrooms, és rögtön elakadt a lélegzetem. Néhány éve nagy örömmel kísérem figyelemmel a családias mini panziók felvirágzását, amikor gyakran 5-10 szobával üzemelő vendéglátó helyeken megtapasztalhatjuk a személyre szabott vendéglátás örömeit. A részletgazdag kialakításnak, a szeretettel készített finomságoknak, házi lekvároknak,  régi receptből készült kenyereknek, és az egyéniségnek újra virágkora van. Mindenki szerencséjére igényes helyek nyíltak, és működnek sikerrel Magyarországon, aminek folytatásaként most megnyílt Abádszalókon ez a 6 szobás apartmanház, a Butik. Felkerekedtem hát, hogy megnézzem közelebbről is ezt a lenyűgöző helyet, tartsatok velem, nézzétek meg hol jártam!

Abádszalókra érkezve könnyű volt megtalálni a Butik-ot, gondosan nyírt gyönyörű gyep volt a ház előtt, és kikandikált a kőkerítés mögül a különleges rozsdás lemezekkel burkolt, egyedi hangulatú modern ház. A kertbe lépve igazi barátságos luxus hangulat fogadott-talán ezek a szavak ragadják meg legjobban a lényeget-, medence, lounge zene, napfény, napágyak, napernyők és magukat kínáló hideg limonádék. A magát “felnőttbarátként” aposztrofáló panzióban 6 szoba van, mindegyik teljesen különböző módon berendezve. A tervező a Singer stúdió, együtt a tulajdonossal, Gáborral álmodta meg a Tűz, Víz-, Jég-, Csónak-, Madár-, és Tölgy szoba hangulatát. Tényleg minden a legapróbb részletekig megterveztek, és ki van precízen kiviteleztek, ami valljuk be kuriózum itthon. Őszintén csodáltam minden izgalmas megoldást, -merőkanalakat a falon, a bográcsból kialakított kézmosót a szobában, a mennyezetre ragasztott tölgyfa parkettát, a csónakba ültetett pezsgőfürdős kádat, az élő virágocskát az asztalokon, a kaviccsal kirakott élményzuhanyt, a jégszoba hidegfénnyel megvilágított ágyát, a régi mini fakutyát, a madárszoba kalitkáit… hogy csak néhányat említsek.

Amikor kigyönyörködtük magunkat a szálláshelyen, és elfogyasztottuk a felkínált limonádét, lesétáltunk a Csapcse beachre. Ez tulajdonképpen a házhoz tartozó stég, ahol vacsorázni, kávézni, koktélozni lehet, akár jakuzziban ücsörögve… 🙂 A naplementét szemléltük meg, egy szóval tudom jellemezni az élményt: VARÁZSLATOS.

A felkínált programok elsősorban a vízre invitálnak, lehetőség van Wakeboardozni, Wakesurfözni, Flyboardozni, Motorcsónakozni… (az összes lehetőséget itt találjátok). Mi végül a Segwayt próbáltuk ki, ami pont egy szárazföldi sport 🙂 Az egy órás túra elvezetett a Tiszató partján, tehenek, loval, és kecskék mellett, nagyon vicces volt!

Ha kedvet kaptatok egy különleges hétvégére, nézzetek szét a Butik weboldalán!

Leave a Reply