#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

KULISSZATITKOK - KÖNTÖSBEN ÉS CSAVARÓKBAN EGÉSZ NAP

Ki ne álmodozna arról, hogy egy napot köntösben, papucsban, pihenéssel, szépüléssel, olvasgatással tölt? Ha továbbolvassátok beszámolómat a legutóbbi Tchibo-s kisfilm forgatásáról, megtudhatjátok, miért is jó ez, de nem úgy, ahogy ezt gondolnátok!Az alapsztori az volt, hogy olvasgatok, készülődök, csavarókban szárad a hajam, hogy tökéletes legyen az esti bulizásra a csajokkal... igen ám, de belefeledkezem a történetbe, és egyszercsak rádöbbenek, már rég készen kéne lennem.Rohanok (csavarókban), összeszedem a ruhám, ami rám borul (szintén csavarókban), futok öltözködni (még mindig csavarókban), éééééés CSÖNGETNEK!
Fogadom a barátnőimet (Magdit, és Viát) CSAVARÓKBAN! Ez a kisfilm fele történetét már ki is tette, ergo a forgatási idő felét (circa. 5 óra) köntösben és csavarókban töltöttem el :D Erre, ugye nem gondoltatok?  Visszakanyarodva a ruhák kiborulásához, ez az egyik kedvencem volt a forgatásnál. Persze, kiesnek a ruhák, és pont rám...de hogy hogyan? Hát úgy, hogy bent áll egy stábtag a szekrényben, és rámborítja :)


fotók: Dobay Ádám

A kisfilmben pedig Magdi nézés lett a kedvencem, amikor meglát csavarókban, és nem is tudom szavakba fordítani mit gondol, de nem szépet :)  Persze a forgatás alatt is fotózok állandóan a telefonommal, mint látható... Hamarosan meglátjátok az egész kisvideót, remélem már Ti is olyan kíváncsiak vagytok rá, mint én!

Korábbi beszámolóimat, és a kisvideókat itt éred el!

Iratkozz fel HÍRLEVELEMRE, így biztosan nem maradsz el a további részekről sem!
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig