#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

NAPPALI INSPIRÁCIÓK: HOGYAN LESZ SZíNES ÉS OTTHONOS

Jó kérdés? Máris segítek megválaszolni! Első lépés, hogy találj egy inspirációt, egy példát, ami neked és a családod többi tagjának is (igen, ez nagyon fontos!) bejön. Ha ezzel megvagy, akkor lehet elemezni: milyen színű a fal, milyen árnyalatú/anyagú a padló, a nagyméretű bútorokra mi jellemző, hogyan kerül be a kedvenc színem a térbe, milyen kiegészítőkön. Írhattok listát, ami mellé odateszitek a meglévő bútoraitok listáját, és akkor kezd kivilágosodni az égbolt... Hoztam mára egy színes és vidám nappalit, hátha ez pont hozzád beszél, szerintem nagyon hangulatos, nézz körül!Íme a recept:

-tejeskávé színű fal
-egészen világos színű padló, puha szőnyeggel
-kanapé: hasonló árnyalatú, mint a fal, egy kicsit bronzosabb
-faldekor: sok-sok egyedi, személyes poszter és fotó, jellemzően fehér paszpartuval, pasztellszínű képekkel
-színek: vidám, élénk színek a kiegészítőkön: párnák, dísztárgyak
-trükk: a tükrös, és egyedi kisasztal teszi igazán egyedivé az egészet, például egy tipikus ikea kisasztallak, vagy egy olcsó bármilyen asztalkával máris nem működne... TIPP: egy egyedi, a tér fókuszpontját képező bútorra ne sajnáljuk a nagyobb összeget sem, vagy egyedi SK kialakításra az időt és energiát.
-NE tegyünk csíkos függönyt egy ilyen sokszínű térbe, mert egyszerűen túlcsordul. Mennyivel szebb lenne egy egyszínű, mondjuk sárga, vagy akár fehér függönnyel... szerintem :)


Gratulálok McKenna Bleunak a nappalijának kialakításáért, látszik rajta a törődés!

Tetszett a bejegyzés? Iratkozz fel hírlevelemre, tegyél a szebb környezetedért, olvasd inspirációimat!

Nézd meg egy korábbi bejegyzésemet 10+1 különleges nappaliról!
SHARE:

1 megjegyzés

  1. Igazad van Anita a függönnyel!
    Nagyon félek tőle, hogy én is lövök egy nagy bakot (építkezünk...), pedig annyira készülök és olyan gyönyörű a fejemben.... :)
    Ha van rá mód, akkor tudnál ajánlani egy megbízható lakberendezőt, aki építő kritikával tudná segíteni az épülő házunk lakberendezési terveit? (Abszolut SK, 1 év bogarászás után a neten, de még nincs róla rajz, csak leírás.)
    Nagyon köszönöm, ha tudsz ajánlani... :)

    VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig