#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

BATIKOLÁSI TECHNIKÁK

Jó húsz évvel ezelőtt, volt egy nagy kedvenc nadrágom, ami nagyon színes és batikolt volt, naaaagyon alternatívnak éreztem benne magam :) Rengeteg pólót "főztem" aztán összespárgázva, Anyukám nagy fazekában... ismerős valakinek? Azóta is imádom a batikolt mintákat, képeket, textileket. Szerencsére, most újra divatba jöttek, kicsit persze egyszerűsítve, nem annyira a színek kavalkádjára, hanem inkább  a minták szépségére, és különlegességére utaznak most. DIY Shibori, a blogján megmutatott nekünk 6 különböző batikolási technikát, amit kipróbálhattok. Nézzétek meg őket, gyönyörűségesek!
Íme az összes batikolási technika végeredménye, amit Erica bemutat a blogján (ide kattintva megnézhetitek őket), egyet, a kedvencemet kiválasztottam én is!


Ilyenek kötözött állapotban... :)


A mintákat szemléletes képes formában mutatja be!

Hát nem fantasztikusan néz ki? Lehet főzős textilfestéket is használni hozzá, és hideg vízben áztatósat. Ha gyerekekkel szeretnénk alkotni, javaslom próbáljátok ki a póló újrahasznosítást Bolerós üdítőpor festékkel, illatos, színes, különleges. A tartóssága nem az igazi, de játékbaba ruhának tökéletes például.

Iratkozz fel heti hírlevelemre, ha tetszett a poszt!
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig