#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

IKEA KATALÓGUS 2015: AZ OTTHON, AHOL JÓL INDUL A NAP

Csütörtökön délelőtt volt az IKEA sajtótájékoztatója, és az új katalógusuk hivatalos bemutatója. Nagy örömmel és izgalommal vettem részt az eseményen, mindig sok kedves baráttal, bloggerrel, újságíróval találkozok itt. A 2015-ös katalógusból egy kis előzetest már korábban is bemutattam, ahogy kiszivárgott egy kis infó a nemzetközi lakber blogokra, de most a teljes magyar verziót is meg lehet már online nézni, és hamarosan a boltokban lesz az új termékkönyv.


A sajtótájékoztatón egy nagyon érdekes felmérést is közzétettek, ami a magyarok reggeli szokásairól szólt, olvassátok csak, idézem:"Korán kelő nép a magyar, a többség 6 óra előtt (38%), vagy 6-7 óra között (38%), az ébresztőóra első csörgésére kipattan az ágyból – derült ki az IKEA magyarok reggeli szokásait vizsgáló friss kutatásából. 5 perc alatt kiválasztjuk a ruháinkat, és maximum 1 óra alatt el is hagyjuk a házat. 16%-unk némi szerelmi légyottal indítja a napot, de alapvetően a kávétól indulunk be (57%).  Ötödünk üres hassal hagyja el a lakást, 31% azért eszik néhány falatot, de egyedül, otthon. Globális viszonylatban viszont romantikus lelkek vagyunk, ugyanis magas, 33% azok aránya, akik ugyan ritkán, de szívesen reggeliznek az ágyban. Az internetre ugyanakkor éhezünk. 28%-unk reggelente egy kis netezéssel tölti az időt. A korai beszélgetésekért ugyanakkor nem rajongunk, csak a magyarok 18%-a beszélget reggel a partnerével."

Idén az újítások és a fókuszpont a hálószobán van, ahol indul a napunk, illetve a mellékhelyiségen, hogy az se legyen mellékes. Új termékcsaládok is lesznek, szélesedik a választék a tömör fenyős bútorokból is.
Azok után, hogy mindenki bekategórizálhatta magát a fenti különböző csoportokba :) lapozzátok át az új 2015-ös IKEA katalógust online!


SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig