#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

INSPIRÁLÓ VERS, MOSOLYGÓS HÉTKÖZNAP

Pár napja az a megtiszteltetés ért, hogy egy kedves bloggertárstól, Anikótól (A napfény illata blog írója),  kaptam egy gyönyörű díjat, elismerő szavakat, illetve 7 kérdést, amire válaszolni szeretné most.Buborékkal vagy anélkül? Egyértelműen buborékkal, imádom a pezsgőt, a szappanbuborékot, az óriás szappanbuborékot, a szivárványos buborékot, a buborékos vizet, és a szövegbuborékokat is a képeken! Kapcsolódó kreatív buborékos ötlet :)

Városban vagy faluban? Külvárosban! Szeretem a várost, élvezem a nyüzsgést, de úgy tölt fel és inspirál legjobban, ha a nyugodt környezetemből időnként belekeveredek a sodrásába. Szeretek Kispesten élni, barátságos és élhető városrész, kedves emberekkel, szép házakkal.

Hidegen vagy melegen? Meleg, még melegebb, és forrón a legjobb!Aki ismer, tudja, még a legnagyobb kánikulában is szeretek hosszú nadrágban lenni, a kicsit hűvösebben már télikabátot hordani. Nagyon hiányzik az idei nyár melege, nem is tudom hogy fogom így kibírni a telet...

Süti vagy pogácsa? Hááááát, egyik sem. Szerencsére, amióta sikerült leszoknom a szénhidrátokról, inkább választom a gyümölcsöt, zöldséget, különleges ízeket. Újabban kedvelem nem csak a paleós recepteket, hanem az "eat clean" irányt: egyszerű dolgokat készítek, természetes alapanyagokból.

Ha állat lennél, milyen állat lennél? Nyúl, egyértelmű. Az egyik legkedvesebb látvány nekem, amikor a nyulacskám ásít egyet és nyújtózkodik. Ez az ösztönös és bájos mozdulatsor lenyűgöz.

Mi a kedvenc színed? Kék, lila, tükiz... amit új fejlécemben is láthattok most.

Mivel foglalkoznál, ha bármit csinálhatnál a világon? Pont azt, amit most: blogolnék, motiválnék másokat a szép környezetük megteremtésére, festenék, és megálmodnám mások otthonát. Nagyon szerencsés vagyok, hogy ezt tehetem munkaidőmben.


És a legvégül pedig következzen a szépséges és motiváló vers, Az élet himnusza, amit Anikó küldött mindenkinek, én pedig nyomtatható poszter formájában elkészítettem Nektek.


SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig