KONYHA LAKBERENDEZÉSE – KONYHABÚTOR ÚJ RUHÁJA

Amikor megvásárolunk egy új lakást, legtöbbször a konyhabútort “ajándékba” kapjuk, aminek vagy örülünk vagy sem… Legtöbbször persze teljesen távol áll az ízlésvilágunktól a kényszerű örökség, mit tehetünk ekkor? Egy új konyhabútor remek megoldás, ha van rá keretünk, ám ha csak pár százezer forintunk marad az átalakításra, nem érdemes gagyi minőséget venni, mert tényleg hamar (nagyon hamar) tönkremegy. Helyette, ha jó minőségű alapanyagból van a konyhánk, egy átfestéssel csodákat tehetünk, nézzétek csak Tanya konyháját mennyire jó lett…

Egy kis fehér festék, egy kis kék festék, új bútorgombok, néhány felsőszekrény helyett nyitott polcsor, szép csetreszek, tálak, és néhány nap konyha nélkül… az eredmény kárpótol mindenért!

Tipp: Ha OTEX alapozóval lealapozod festés előtt, akkor szinte bármilyen feleleten tartósan megmarad a festék. Ajánlom figyelmetekbe az Annie Sloan festékeket, amiket most már Magyarországon is meg lehet vásárolni. Ha több tapasztalat érdekel a témában, vagy vásárolni szeretnél selymesen matt Chalk Paint festéket, feltétlen kattintsatok át Nemiskacat Enikő blogjára!

Ötletek konyhabútor vásárlás előtt/helyett:

-konyhabútor ötletek és formák
-gyönyörű kamrapolcok
-konyhai edények ötletes tárolása
-különleges konyhai hátfal megoldások
 –5 tuti konyhai tárolási trükk, amikre eddig nem gondoltálkonyhaszigetekTAPÉTÁT a konyhába!Egy csodás épített konyha

7 Comments

 1. brucknerika
  augusztus 29, 2014 / 7:06 de.

  Helyes, de talán ez az átalakítás nem kerül pár százezerbe….:)

 2. Névtelen
  szeptember 3, 2014 / 3:57 du.

  🙂 dehát itt szinte mindent kicseréltek. felsöszekrényeket, falburkolatot, konyhalapot, mosogatót, csapot… csak az alsó szekrények maradtak. és ráadásul lényegesen lecsökkent a tárolóhely.

 3. Névtelen
  január 12, 2015 / 6:56 de.

  Nekem nem tetszik. Mű, motoros, nagyon megcsinált, rideg. Azonkívül nem is praktikus.

 4. KRISZTINA
  február 2, 2015 / 9:02 du.

  Nekem nagyok tetszik!Ez az egyik kedvenc színem!!! Igaz,hogy lecsökkent a tárolóhelyek száma,mérete,de 2 embernél,vagy kisebb családnál szerintem ez pont elég,főleg ilyen kicsi hellyel!

 5. Afromagyar
  július 13, 2015 / 12:58 du.

  Tetszik nagyon. Kellemes, legies a regi, nyomaszto barna helyett. Talan ami zavarna, az a sok nyitott polc, takaritas szempontjabol nem tul praktikus. Esetleg uveges felsoszekrenyt tettem volna felulre.

 6. Névtelen
  augusztus 27, 2015 / 6:59 de.

  Nem rossz legénylakásba, de sajnos így sokkal jobban porosodik minden. Nem igazán praktikus és tárolni is kevés dolgot lehet. Viszont a tér sokkal nagyobbnak tűnik és sokkal világosabb az egész.

 7. Névtelen
  augusztus 27, 2015 / 8:28 de.

  Meg lehet kérdezni, hogy a székeket honnan szerezted be? Lehet ilyen Mo-on kapni. Már nagyon régóta keresek különleges, állítható magasságú bárszéket, de csak nagyon sablonokat találok. Köszönöm szépen! A konyha nagyon szép lett. Nyilván, a lakás többi részének (főleg a nappalinak, ha nyitott konyhás), passzolnia kell stílusban. Én szekrény párti vagyok, mániákusan elpakolok a pultról, nem szeretek a kisgépeken kívül semmit elöl hagyni (egy-két csetresz kivételével), de ettől függetlenül ez is nagyon tetszik 🙂

Leave a Reply