#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

EGYEDI CEMENTLAP - UI.: ÉN TERVEZTEM!

Nagy örömmel mutatom be Nektek a Marrakesh cementlapok legújabb CEMENTLAPJAIT, amiknek én terveztem a mintáját. Mivel hozzám az enyhén skandináv, de mindenképpen egyszerűbb, letisztultabb enteriőrök állnak legközelebb, ezért amikor felkértek erre a feladatra, nagyon izgalmasnak találtam hogy tudom beilleszteni egy ilyen térbe. Izgatott, hogy milyen hatással lesz egymásra ez a hagyományosan inkább díszítetteb burkolólap, és a leegyszerűsödött mintavilág. Szeretném most Nektek is megmutatni, mi kerekedett ki belőle, nézzétek meg!

A minta jelenleg 3 színvariációban érhető el, tisztégkék-karamell, viharoségkék-karamell, télireggelkék-karamell színpárokban. A cementlapot 3 mintában rakhatjátok le, van a masnis lerakás, le lehet rakni masnisan, de cikk-cakkban, és káróminta alakot is meg lehet belőlük formázni.  

Ez a különleges burkolólap, amit egyébként az eredeti technológiával, kézzel gyártanak Marokkóban,  szerintem ezzel a geometrikus mintával nagyon frissítően hat egy modern otthonban!

Ha érdekel közelebbről, látogass el Törökbálintra, és nézd meg őket személyesen is. A többi minta is fantasztikus, online itt nézhetitek meg!

Látogassatok el a Marrakesh Cementlapok oldalára, és nézzétek meg a többi csodaszép mintát is!
SHARE:

2 megjegyzés

Blogger Template by pipdig