FÜRDŐSZOBA ÖTLETEK

Hadd segítsek új fürdőszobád megálmodásában! A múltkor fürdőszobai ötleteket gyűjtöttem azok számára, akiknek kis alapterületű mellékhelyiségük van, most pedig nem alapterület szerint szerettem volna inspirálóan hatni, hanem szeretném megmutatni, mennyiféle stílus, lehetőség közül válogathattok, amikor ennek a kis helyiségnek a berendezését tervezitek. Nézzétek meg ezt a 10+1 különleges és hangulatos fürdőszobát!

Ha máskor is szeretnél inspiráló lakberendezési ötleteket kapni, iratkozz fel hírlevelemre, hogy ne maradj le a legújabb bejegyzésekről sem!

1, Elegáns megoldások szerelmesei válasszák a klasszikus carrarai márványt! Már nem csak márványból lehet felburkolni, hanem a porcelanosa gyárnak márvány hatású kerámia lapja is van, ami szintén lélegzetelállító!

2, Sok-sok képpel, és egy jó falszínnel (no meg azzal a döntéssel, hogy nem burkoljuk a plafonig a fürdőnket) remek hatást lehet elérni!

3, A bátrak használhatnak tapétát (javasoltak a vinyl alapúak, ha félünk a párásodástól, vagy nehezen szellőztethető a helyiségünk), akár a kád környékén is, természetesen csak akkor, ha van külön zuhanyzónk!

4, A rusztikus hatást kedvelők bátran kövezhetnek! (Még több rusztikus fürdőszobai inspirációt itt találsz)

5, Aki a meglévő fehér fürdőjét szeretné feldobni, varrjon különleges pom-pomos vízlepergetős függönyt! Tipp: ha duplán varrjuk a függönyt, a külső réteg lehet normál textil, a különlegesebb hatás érdekében!

6, Imádnivaló ez a dupla zuhanyzós kialakítás, és kiemelném a halszálka parketta szerűen leburkolt padlót is!

7, Fehér rajongók nézzék meg, milyen jó tud lenni egy mintás padló! Gyönyörű mintás cementlapokat találsz például a Marrakesh Lakberendezés kínálatában!

8, Pados zuhanyfülke álom!

9, Kis helyen együtt a zuhany és a kád!

10, Tetőtéri zuhany szuper kialakítására jó példa!

plusz 1, Ez a kreatív ötlet pedig nagyon tetszett, hasznos és szép! 🙂

Iratkozz fel heti hírlevemre és ingyenes kuponfüzetemre!

Még több fürdőszobai ötlet:

-egy nem hagyományos fürdőszoba
10+1 különleges fürdőszobai megoldás
 – Mi történik egy vállfával, ha fejjel lefelé fordítod? 
-5 modern fürdőszoba: Te melyiket választanád?

1 Comment

  1. Névtelen
    szeptember 8, 2014 / 12:21 du.

    Annyira szépen vannak berendezve, bárcsak egyszer nekem is lenne egy hasonló. Szerintem a 2. kép stílusához jól illene mondjuk ez a lámpa, például egy sarok kád oldalán: http://www.riodesign.hu/disztargy/lampera-viharlampas :)Balogh Natália

Leave a Reply