#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

KANDALLÓ ÉPíTÉS ELŐTT

Idén hamarabb beköszöntött a hideg, esős idő, amikor elkezdünk vágyakozni a melegre, ropogós-pattogós tűzhangra... vagyis a kandallókra. A tavalyi Construmán találkoztam a Kroj kandallókkal, amik egyedülálló tulajdonságokkal rendelkeznek, természetesen a fantasztikus látványelemen felül. Hiszen gondoltatok-e már arra, hogy egy egyszer megrakott kandalló akár 12 órán át is melegíthet, vagy hogy láthatjuk az éppen aktuális hőteljesítményét az okostelefonunkon? Olvassátok el cikkemet, és többet megtudhattok erről a különleges kandallócsaládról!


A Kroj Kft. által kivitelezett kályhák az itthon egyelőre kevésbé ismert, ám egyre népszerűbb kéthéjú, más néven légréses technológiával épülnek. A tűztér és a füstjáratok alkotta nagytömegű hőtároló mag készülhet hagyományos samott idomokból vagy az Ortner cég KMS modul rendszerelemeiből alakítanak ki. A rendszer a passzívházak fűtési technológiájához is illeszkedik.


A beépített német fejlesztésű Hoxter tűzterek a minőség csúcsát jelentik a kandallóépítésben, ami rendkívül magas hatásfokkal és jó szabályozhatósággal párosul. A modern és igényes kivitelű tűztérbetétek nagy méretválasztékban állnak rendelkezésre, ráadásként pedig minden modell rendelhető akár dupla üvegezéssel is, ami biztonságot nyújt a kisgyermekes családok számára.


Az eredményesebb hőhasznosítás érdekében alkalmazható Ortner samott füstjárat rendszerek segítségévével egyenletes hőleadást érhetünk el, amely hosszú órákon át a kellemes klímát biztosítja a nappalinkba, akár 12 órán át is. Ugye, mennyire ideálisan hangzik? Mert az is. A mai, rohanó világban pedig különös nagy előny, hogy akár okostelefonunkról is nyomon követhetjük a kandallónkat.Az eredményesebb hőhasznosítást szolgálják a körbeépítéshez használt hőtároló lapok is, amit az Ortner Fresco színes vakolattal sokféleképpen dekorálhatunk. Az igény szerint kerámiával, kővel vagy dekorbeton elemekkel kombinálható burkolatok sokféle stílusú kandalló megépítését teszik lehetővé.


Nézzetek meg egy ilyen kandallót közelebbről, jól láthatóak a falba épített hőtárolós elemek, amik meghosszabbítják a hőleadást. További információkat itt találtok.


A cég az év végéig megrendelt Hoxter tűzterekre és Ortner füstjárat rendszerekre 15% kedvezményt biztosít. Ha pedig arra hivatkoztok, hogy az Inspirációkon láttátok a bemutatkozó cikket, még egy ingyenes látványtervet is kaphattok* a nappalitok fényképének elküldése után. (*Az első 10 jelentkezőre érvényes az ajánlat.)
Érdeklődni ide kattintva lehet.
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig