#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

KIS LAKÁS BERENDEZÉSE: 50 NM-EN TÁGASAN

Tudom, hogy az 50 nm-es lakás, már nem is annyira kicsi, de ha nem annyira kigondolt az alaprajza egy ekkora lakásnak, vagy a lehetőségek miatt a hálószoba nagy részt vesz el, akkor már bizony szűkös és kicsi. Ebben a skandináv lakásban például lehetetlen lett volna úgy kialakítani egy szeparált hálószobát hogy ne vegye el az élettér majdnem felét... Ehelyett egy galériás alvókuckót alakítottak ki a tulajdonosok a nappali felett, és megmaradt az így már hatalmasnak is mondható társasági tér. Tegyetek virtuális sétát, érezzétek otthon magatokat! Még több ötletet kis lakás lakberendezéséhez itt találtok.


A nappali részen, a könyvespolc mögött bújik meg a rejtett gardrób, és felette a hálófülke!
A hangulatot így alakíthatod ki: fehér falak, fehéres parketta, fehér könyvespolc, színes kiegészítők: mintás szőnyeg, vidám párnák, fotók a falon, különböző székek, egy csipetnyi vintázs bútor fűszerrel!


Fehér konyhabútor, ami a sok tároló miatt (és a látvány miatt is) a plafonig fut.


Egy kis szőrme is kell a boldogsághoz.


És íme a rejett alvóhely.Az alaprajz:


forrás


Ha szeretnél még több kis lakás ötletet, böngész a korábbi cikkeim között, és iratkozz fel hírlevelemre is, hogy az újakról se maradj majd le!

Kis lakás praktikus berendezése:

-Kis lakás nagy ötletek
-Kis lakás, jó stílus
 -Elképedés 24 négyzetméteren!
-Loftos garzon!
SHARE:

3 megjegyzés

  1. Nagyon tetszik ez a lakás nekem, szenzációs.

    VálaszTörlés
  2. Nekem is nagyon tetszik! :) Új családtag érkezése miatt átalakítás előtt állunk. Hálószobánkat kapja a gyerek és én is gondolkodtam a galériás ágy megoldáson, viszont nehezen viselem a meleget. Most fiók ágyban gondolkodok inkább.

    VálaszTörlés
  3. Majd mutasd meg, mi lett végül! :)

    VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig