#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

AZ 5 LEGFONTOSABB DOLOG AMIRE GONDOLJ, HA SZŰK A KERETED A LAKÁSOD BERENDEZÉSÉNÉL

Szeretnéd, hogy lakásod otthonos legyen? Szeretnél harmóniát szívből teremtett otthonodban, de kicsi a kereted? Elárulok 5+1 szuper pénztárcakímélő tippet, amikre ha figyelsz, kevesebb pénzből is megvalósíthatod álmaid otthonát. Olvass tovább!
1. TERVEZD MEG ELŐRE!

Mindenképp gondold át előre, miket is szeretnél átalakítani, felfrissíteni, és becsüld meg előre , mi mennyibe fog kerülni. Ha csak elmész egy bevásároló körútra tervezés nélkül, biztosan több mindent veszel, mint amire szükséged van, mert az érzelmek vezérelnek majd és a vásárlási láz. Aztán hazaérve csalódottan fogod látni, hogy ez mégsem lesz jó oda, az mégsem passzol azzal... Ha előre eltervezed mik kellenek, és leméred mekkora kell belőle, befotózod a környezetet, hogy a boltban is tudd milyen színek passzolnak hozzá, milyen színskálán mozoghatsz, rengeteg időt és pénzt spórolhatsz meg ezzel.


2. HASZNÁLD FEL, AMID VAN

Gondold át, mid van, mit tudsz esetleg kis átalakítással újra felhasználni. Sokszor nem kell más, csak egy bútorgomb csere, vagy egy kis festés, és teljesen új arcot kap egy régi bútor. Ide kattintva rengeteg bútorátváltozós projektet találsz, nézegesd meg, és inspirálódj! Próbáld elképzelni, hogyan mutatna például egy nem szeretett étkezőasztalod valamilyen más színben.


3. VÁLASSZ MERÉSZ SZíNEKET ÉS TAPÉTÁT IS!

Nem egyszer hangsúlyoztam, hogy egy-két tekercs tapéta csodákra képes, (nézd meg ezt és ezt a cikkemet róla). Ha erős színeket választasz egy kiemelt falszakaszra, vagy egy különleges mintájú tapétát (vagy mindkettőt)ez mindjárt vagányságot ad majd a terednek, és nem lesz szükséged annyi dekorációra, vagy szép bútorra. Kevesebb is egységes és szép hatást kelt.4. VÁSÁROLJ MÁSODKÉZBŐL

Annyi mindent árulnak már az online piactereken, vagy garázsvásárokon. Ha először körülnézel a bolhapiacokon, biztosan kíméled majd a pénztárcádat, és nem utolsó sorban környezettudatos vásárló is leszel! Vásárlás után használhatod kreativitásodat is, és férjed, vagy saját barkácstudásodat is bevetheted. Ha van erre kedved, az eredmény sokkal nagyobb boldogsággal fog eltölteni később is, amikor ránézel, beleülsz, vagy használod.


5. ÉLVEZD KI A DEKORÁLÁS FOLYAMATÁT, ÉS HAGYJÁL RÁ IDŐT

Ne akarj egyszerre mindent, mert ha folyamatában haladsz a dekorálással, biztosan kevesebbe kerül. Szembejön egy akció, készítesz valamit saját kezűleg, meglátsz valamit a szüleid padlásán, ami pont odavaló. Nem fogsz mellé a vásárlásnál sem, mert egy plusz dolgot jobban bele tudsz képzeletben illeszteni a szobádba, mint egyszerre többet. Ha apránként haladsz, jobban örülsz minden egyes lépcsőfoknak is, Te is, és a pénztárcád is!


plusz 1, INSPIRÁLÓDJ FOLYAMATOSAN! Nézegess lakberendezési oldalakat, keresd meg mi az ami tetszik neked/nektek és elemzd ki folyamatosan. Az elemzések eredményét gyűjtsd egy mappába, és amikor tervezed a folyamatot, építsd be őket!


Remélem hasznosnak találjátok tippjeimet, ha igen, mindenképpen iratkozzatok fel heti hírlevelemre, hogy a máskor is inspirálhassalak Titeket! Klikk ide a feliratkozáshoz!
(ui. Ha tag vagy a facebook oldalamon, akkor is iratkozz fel, mert ott a jelenlegi trendek szerint csak minden 10. bejegyzésem jut el hozzád!)


SHARE:

2 megjegyzés

Blogger Template by pipdig