NYEREMÉNYJÁTÉK – PALAKŐ ÜZENŐTÁBLÁT NYERHETSZ!

Nagyon szeretem a Slatelite termékeit, a legnagyobb kedvencem tőlük, az ultravékony palakőburkolat, amit korábban már be is mutattam Nektek! (Aki lemaradt, mindenképpen érdemes elolvasnia a cikkemet, klikk ide.)  Már saját tapasztalatom is van, hiszen egy ügyfelem házának lábazatát ezzel burkoltuk fel, és bátran állíthatom gyönyörű lett!

Most pedig készítettem egy vidám üzenőtáblát slatelite alapra (100%-os palakő, csodás természetes felülettel!), amit kisorsolok kedves olvasóim között. Gyertek, játszatok érte és neézzétek meg, hogyan készült!

A táblát a következőképpen készítettem:

Vágattam egy 50×50 cm-es rétegelt lemez alapot, építési ragasztóval felragasztottam rá egy ugyanekkora méretű slatelite ultravékony palakő burkolatot. Utána széles dekorszalaggal adtam neki egy keretet, majd pékzsineggel körbetekertem, és tádáám, kész is lett! Ha szeretnéd megnyerni, gyere, játssz érte!

Ilyen gyönyörű a felülete közelről!

Ha szeretnél játszani, mindössze annyit kell tenned, hogy lájkolod a Slatelite facebook oldalát ide kattintva, és írsz egy emailt nekem az inspiraciok.hu@gmail.com emailcímre, hogy játszani szeretnél! Levél címe: slatelite játék

Jelentkezéseddel felírlak hírlevelemre is, hacsak nem tiltakozol ellene 🙂 Természetesen erről bármikor leiratkozhatsz. Jelentkezni 2014. szeptember 21-én éjfélig lehet, hétfőn sorsolok!

Leave a Reply