#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

5 TIPP TETŐFELÚJÍTÁS ELŐTT, KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK EGYARÁNT!

Mielőtt belevágnál a tetőfelújításba, íme néhány jó tanács, hogy ne akkor értesülj a legfontosabb szempontokról, amikor már vagyonokat költöttél egy korszerűtlen megoldásra. Találsz ingyenes és látványos színtervező programot is a cikkemben, olvass tovább!

1. Legyen a tetőd 100% viharálló

 Az elmúlt években soha nem látott viharok tomboltak Magyarországon, amelyek néha akár 100 km/órás széllel is társultak. A hagyományos cserepeket pusztán saját súlyuk tartják helyükön, ami ilyen esetekben már édes kevés. Szerencsére létezik az a 8 pontos, vízszintes irányú tetőrögzítési technológia, amelynek köszönhetően tetőd semmilyen körülmények között sem repülhet el a fejed fölül.2. Könnyű vagy nehéz? Nem mindegy!

Komoly tévhit, hogy a könnyű tetőt hamarabb kapja fel a szél: a súlynál sokkal fontosabb a rögzítési mód. Egy könnyű tető ráadásul kevesebb súllyal nehezedik az azt megtartó szerkezetre, illetve a falakra. Hogy miért is jó a könnyű tetőfedő anyag? Mert pénzt takarít meg Neked, hiszen kevesebb faanyag is elég a tetőszerkezet kialakításához; felújítás esetén pedig nincs szükség a tartószerkezeti elemek megerősítésére. Nézd meg, hogyan lehet ez a pillekönnyű tető annyira strapabíró, hogy akár még 180 km/h-ás szélviharoknak is ellenáll! 


3. Kiváló minőség = értékálló befektetés 

A felújítás, a költségeken túl rengeteg kellemetlenséget rejt magában, éppen ezért fontos, hogy a munkálatok ne tartsanak a végtelenségig, a fejlesztések pedig tartósak legyenek. Ki ad egy tetőfedő anyagra élethosszig tartó garanciát? Ez a cég 50 év garanciát vállal termékeire, életre szóló biztonságot nyújtva otthonodnak. Emellett a tetőfedéshez szükséges idő is csak töredéke lesz a hagyományos tetőfedési megoldásokhoz képest, itt megtudhatod, hogy miért!4. Esztétikum és biztonság egyszerre

Bizony a külcsín is számít, nem mindegy tehát, hogy milyen tetőt választasz. Felmerül a kérdés: vajon egy teljes körű védelmet nyújtó tető lehet-e egyben elegáns és megbízható is? A válasz: IGEN! Ez a tető egyszerre nyújt biztonságot és esztétikus megjelenést: fedezd fel a különleges formákat a színtervezővel. 5. Csapj le a születésnapi tetőakcióra! 

Nem kell feltétlenül vagyonokat költened a tetőfelújításra ahhoz, hogy biztonságosabb legyen otthonod. Ez a prémium minőségű tetőcsalád 20% kedvezményt kínál 20 éves magyarországi születésnapja alkalmából. További információkat itt találsz!
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig