#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

TÜNDÉRI FALDEKORÁCIÓK GYEREKSZOBÁBA

A Mamas and Papas gyerekszobai bútorainak csodálatos világába már bekukkanthattunk előző cikkemben, és most szeretnék Nektek bemutatni 3+1 igazán különleges, dekorációs kiegészítőt is tőlük, ami vidámságot varázsol pillanatok alatt a picid szobájába. Vigyázat, a szerelem itt is garantált lesz! :)
Kezdem a dekorcsíkokkal, mert abban szerintem mindenkinek van viszonyítási alapja. Először is azért tetszik például a Pixie and Finch dekorcsík, mert mókás és kedves figurái nagyon eltaláltak és egyáltalán nem szokványosak. A grafikus tervezőjük remek munkát végzett! A kedves figurák játékossággal és vidámsággal tölthetik meg a gyerekszobátokat. (Megsúgom, hogy vannak a webshopban hasonlóan cuki, de más karakterű  akciós darabok is! Pszt…)


Másodikként a sorban, hadd mutassam meg, a nálunk is egyre ismertebb dekorációt, a zászlófüzért. A pamut zászlófüzér szerintem szuper kiegészítője lehet kicsid szobájának. Kedves motívumaival tökéletesen illeszkedik a Timbuktales család többi termékéhez.Azért jó választás, mert 8 mintás zászlót, és 3 kedves figurát tartalmaz a füzér, és az egyes elemeket könnyedén, tépőzár segítségével kedved szerint illesztheted össze. Így variálhatod kedvedre, és nem fogjátok megunni!


Harrmadiknak jöjjön a Paternology nevű babaszoba bútorkollekció, ahol találsz még sok-sok aranyos és vidám dekorációt és kiegészítőt is, mint pl. fás falmatricákat (az abszolút kedvencem), sőt még mintában és színben passzoló díszpárna huzatot is!


Plusz 1, a Jolly Joker dekoráció, ami nem csak gyerekszobába való ;) Ezek lennének a a szívem csücskei, vagyis a betűdekorációk!


Ha tetszettek a bemutatott babaszoba dekorációk, érdemes tovább böngészned a Mamas ans Papas oldalán!
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig