#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

KREATÍV KARÁCSONYI AJÁNDÉK: KAVICS ALÁTÉT

Már október közepe van, beindulhat a karácsonyi tervezgetés, ötletelés, és lassan a dekorálás is! Újraindult Karácsonyi blogom, ami tavaly is nagyon népszerű volt nagy örömömre. Idén, már egy kis csapattal dolgozunk azon, hogy kreatív és inspiráló ünnepi ötletekkel halmozzunk el Titeket, csak győzzetek a jobbnál jobb karácsonyi ötletek között majd válogatni! :) (A karácsonyi facebook oldalt itt találjátok, a hírlevélre pedig itt iratkozhattok fel) Ezt a szuper kavicsos alátétet is már akár karácsonyra is elkészíthetitek, ha pedig további ötletekre vágytok, kattintsatok át a Karácsonyi inspirációs oldalra!


Hozzávalók:

-egy vastag parafa lap
-fekete akrilfesték
-erős kőragasztó
-kavicsok

A vastag parafa lapot beszerezheted barkácsáruházban. Ha van régi, csúnyácska alátéted (valamilyen rejtélyes okból kifolyólag, ilyen szerintem majdnem mindenkinek van, amit sajnál kidobni), akkor azt is nyugodtan használhatod. Ezenkívül, ha jól emlékszem az IKEÁBAN is találsz ilyen olcsó parafa alátétet, igaz, az kerek. Ezenkívül szükséged lesz erős kőragasztóra, amit szintén barkácsboltban, de akár hobbi boltban is megtalálsz, a magyar pentart márkának is van jó minőségű, olcső kőragasztója például.

1. lépés: fesd le az alátétet, a kavicsoddal passzoló színű akrilfestékkel.
2. lépés: hagyd, hogy megszáradjon
3. lépés: helyezd rá a kavicsokat, vigyázz, hogy a széleiről ne lógjon le.
4. lépés: ha megvan mindegyik kavicsnak a helye, emelgesd fel őket egyesével, tegyél 2 ragasztópöttyös az aljára, és nyomd erősen az alátétre. Haladj előszőr körben, aztán kintről befelé.
5. lépés: várj 24 órát, és használhatod is, vagy becsomagolhatod, ha ajándékba szánod!ötlet forrása

Ha szereted a GOMBOKAT ne hagyd ki ezt a bejegyzésemet semmiképp sem!

További 10+1 lakberendezési inspirációk:

-10 játékkonyha ötlet gyerekeknek (csináld magad verziók!)
-10+1 ötlet: Kreatív otthoni ékszertartókra
-10+1 előszobai tükör
-10+1 legkedveltebb kreatív ötlet 2011-ben
-10+3 modern étkező inspiráció


SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig