#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

KUKKANTS BE VELEM ÁLOMSZÉP GYEREKSZOBÁKBA

Biztos sokan hallottatok már a Mamas and Papas márkáról (aki nem, vigyázzon, a szerelem garantált :) ), nemrég volt szerencsém egy kicsit közelebbről is megismerkedni a szépséges bútoraikkal, bútorcsaládjaikkal is. Tudtátok, hogy nem csak ruhákat és kiegészítőket (és még sok minden más gyönyörűséget), hanem minőségi bútorokat is találtok náluk? Gyertek, olvassátok el cikkemet, és megismerkedhettek  3 kiválasztott kedvencemnek mondható bútorcsaládjukkal.Rengeteg időt töltünk el közösen babánkkal, gyerekünkkel a gyerekszobában, így fontos, hogy mind jól érezzük magunkat, és szeressük minden részletét! A Mamas and Papas egyedi stílusú gyerekbútorai kiemelkedő odafigyeléssel és kiváló minőségben készülnek, amire nagyon büszkék, és azok is lehetnek!
Nem meglepő számomra, hogy a részletekre is figyelnek, hiszen minden termékük lapraszerelt, a mellékelt útmutató szerint könnyedén összeszerelhető.

Akkor nézzük az első kedvenc kollekciómat: szerintem a Harbour bútorcsalád modern és kifinomult formatervezésű darabjai külön-külön, és szettben is nagyon jól mutatnak, ugye?


Ahogy nő a kisbabád, úgy tudod a fekvőhelyét könnyedén junior ággyá alakítani. A komód és pelenkázó egyben három tágas tároló fiókkal is rendelkezik, így bőven van helyed az összes babakellék tárolására.
A második kiszemelt kollekció, a Rialto tökéletes megoldás olyan gyerekszobába, ahol kevés a hely. A bútorcsalád együtt nő a gyermekkel, hiszen a babaágy junior ággyá alakítható, amely kb. 6 éves korig használható, a pelenkázó bútor pedig normál komóddá. 


Sőt, felnőtt méretű ágyat is találsz a Rialto kollekcióban, így a többi bútorelemtől akkor sem kell megválni, ha ágycserére kerül a sor!


A jól átgondolt formatervezésnek és a letisztult vonalaknak köszönhetően kislányos és kisfiús szobában is jól mutatnak.


Végül, de nem utolsó sorban a 3. kiválasztottam következzék:  a Bay junior ágy pótággyal tökéletes választás, ha a gyerekszobát egy életre szólóan szeretnéd berendezni (Látjátok a falon a matricás fadekorációt? Arról is lesz majd szó :) ! Ez nem ám csak egy szimpla egyszemélyes ágy, hanem titkos  pótágyat is találsz alatta, amit vendégeskedés esetén kihúzhatsz. Méreténél és a minőségénél fogva, akár felnőtt koráig is kényelmes és tartós fekhelye lehet gyermekednek. Nektek melyik a kedvencetek?Ha kíváncsi vagy a cikk folytatására, iratkozz fel hírlevelemre, és emailben értesítelek róla!


SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig