#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

RÉGI/ÚJ ONLINE LAKBERENDEZÉSI ÜZLETEK

Ígértem második részt előző cikkemnek, amiben újonnan nyílt lakberendezési üzletekről írtam (egy kakukktojással :)). Most online lakberendezési üzleteket fogok ajánlani, van közte új, van közte folyamatosan frissülő kínálatú, és lesz itt is kakukktojás. Remélem találtok benne számotokra hasznosat!


Egy különleges eseményen vettem részt a múlt héten, az OLX.HU tartott sajtótájékoztatót, hogy beszámoljon régiből újat pályázatuk sikeréről. Én is többször vettem már online piactérről használt bútort (lásd íróasztal felújításom), és szeretek az Ecseri Piacra is járni (tudtátok, hogy szombaton hajnalba, olyan 5-6 között nyit egy külön részleg, ahol nem csak állandó árusok vannak, és könnyebben találsz kincseket? Titkos, ne áruljátok el senkinek ;) A régiből újat pályázatra több, mint ezer nevezett bútor érkezett, szavazni is tudtok a legjobbra,  október 12-ig, nézzétek meg őket. Ha pedig online bútorvásárláson töritek a fejeteket, az olx jó választás lehet, körbenézni mindenképpen érdemes. Az eseménynek két kedves bloggerkollegina volt a házigazdája, Krivarics Ditta és Kiss Edina személyében.
Teljesen új felfedezésem a Westwing.hu  webáruház, ahol főleg lakberendezési kiegészítőket lehet kapni. Nagyon jó stílusú, Magyarországon máshol nem nagyon megtalálható, hetente megújuló kampányokkal jelenkeznek, regsiztrálni kell email listájukra, és akkor rendszeresen küldik az aktuális kampányukat. Áraik színvonala felsőbb kategóriás termékekre engednek meg következtetni, ha valaki már rendelt tőlük, nagyon örülnék, ha megosztaná velünk tapasztalatait. Hasonló áruház a vivre.hu, amire viszont még nem iratkoztam fel, de hamarosan tesztelem.


Nem hagyhatom ki a sorból a Tchibo.hu lakberendezési részlegét sem, hiszen én vagyok a nagykövete! :) Tudtátok, hogy szinte mindig van valamilyen lakberendezési fázis, aminek a 90%-át kizárólag online lehet megvásárolni? Aktuális kedvencem, ami most az Outlet részben érhető el, a 4 darabos, ledes, távirányítható adventi tömbgyertyák! :)


Végül, de nem utolsó sorban (aki követi Instagram oldalam, már láthatta, hogy most rukkoltak elő idei karácsonyi termékeikkel) a BUTLERS online shopjára szeretném felhívni azoknak a figyelmét, akik még nem ismerik. Tudtátok, hogy náluk már nem csak lakberendezési kiegészítőket, hanem bútorkülönlegességeket is találtok!? Érdemes csekkolni webshopjukat, ráadásul most két napig ingyenes házhoz szállítás is van...


Szép hétvégét Nektek! :)
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig