#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

SZÉP HÁZAK SOROZAT - EGY ERDEI GYÖNGYSZEM

Lélegzetelállító helyen tehettek ma virtuális sétát, ha velem tartotok! Ez a gyönyörű kertes családi ház Svédországban található, és egyik erőssége szerintem, hogy teljesen beleilleszkedik erdei környezetébe. Minden porcikája apró részletességgel kitalált, otthonos és szemet gyönyörködtető egyszerre. Még ebben a barátságtalan időben is szívesen eltöltenék ott bármennyi időt... :) Nézzétek meg Ti is!


forrás


Ugye, hogy kár lett volna kihagyni?

A szép otthonok sorozat további részei:

-Minden idők legkedveltebb kislakása a blogon!-nem érdemes kihagyni :)
-Álmodozás egy görög szigeten 2.
- Egy különleges barlang villa Svájcból
 -Kis lakás berendezése: Így is lehet 21 négyzetméteren!
 -Ilyen egy színkavalkádos brazil otthon!
SHARE:

6 megjegyzés

 1. Nem lenne rossz itt élni, a sok hely és a kilátás! Igaz, hogy kint az erdő,de nekem hiányzik belülről a növényzet. Itt (http://lakberinfo.hu/otthonok/hazak-lakasok/2014-10-11-buja-novenyzet-teszi-otthonossa-a-barcelonai-loft-lakast/)tetszik, ahogy be van építve a sok zöld. Bár lehet, hogy ez már van, akinek túlzás. :)

  VálaszTörlés
 2. Szép, szép, de nekem olyan túl hideg, nem tűnik otthonosnak, inkább kirakat szerű. De lehet, csak a rendetlenség hiánya :)

  VálaszTörlés
 3. Szép,szép, de tútságosan steril, nekem egy kicsit hideg és nem egy hívogatóan otthonos lakás. Kicsit szállodai filing.

  VálaszTörlés
 4. Kiváló ízléssel berendezett, tökéletes lakás. Nem hiányzik belőle semmi. Remek ötlet a nappali közepén a valószínűleg körbeépített szikla a kandalló és a fahasábok mellett.

  VálaszTörlés
 5. Gyönyörű. Ízléses. Tökéletes. Szivesen élnék benne. 💖

  VálaszTörlés
 6. Gyönyörű. Kérhetnék egy pontosabb forrásmegjelölést? A hivatkozott oldalon (https://www.skeppsholmen.se/sv/) több ezer ingatlan van. Köszönm!

  VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig