#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

SZŐNYEGKÜLÖNLEGESSÉGEK EGYEDI MÉRETRE, BLOGOLVASÓI KEDVEZMÉNNYEL

Van egy kis szőnyegmintabolt a Csap utcában (az I. kerületben, a Hegyalja út egyik mellékutcájában), ahol természetes anyagokból készült, igazi szőnyegkülönlegességekre bukkantam. Hogy mit is értek pontosan a természetes alatt? Sorolom: finom, puha gyapjút különleges csomózással, egzotikus, strapabíró szizált, kültéren is használható kókuszt, rusztikus tengerifűvet.
Bár mintegy 1000 féle szőnyeget forgalmaznak,

a Naturflor nem nagyáruház, itt nem találunk egyenszőnyegeket, hanem szívet melengető szépséges darabokból lehet válogatni, a szerelem garantált.Mindig igyekszem olyan terméket és szolgáltatást ajánlani Nektek, amit magam is kipróbáltam már, ezért le is teszteltem gyorsan őket, egy régi vágyamat váltottam valóra: rendeltem néhány kisebb kókuszszőnyeget a dolgozószobámba, amelyek egy hét alatt készültek el.Alapanyagaikat válogatott európai gyártóktól importálják, hogy igény szerinti méretre és formára szabva, választható anyagú és színű szegéssel készítsék el szőnyegeinket. Igen, pont úgy, ahogy azt megálmodta a vásárló.
 Ha pedig egy teljes szobát vagy akár lakást szeretnénk padlószőnyeggel borítani, vagy a csúszós, esetleg kopott lépcsőnkre keresünk megfelelő szőnyeget, náluk olyan választékból válogathatunk, hogy tuti siker koronázza keresgélésünket. (Egyébként a teljes kivitelezést is rájuk bízhatjuk a helyszíni felméréstől a tanácsadáson át a burkolásig, ha ebben szükségünk van segítségre.)


Bár az akciós kínálatból választottam, a szőnyegem hibátlan, a szegés pedig szuper lett. Imádom a lábam alatt érezni a természetes kókuszrostokat, olyan masszírozós érzés a látvány pedig gyönyörű! :)  Mindig az angol lakberendezési magazinok jutnak eszembe, ahol annyi ilyen szépséges kókuszszőnyeg szerepel!A Naturflor szőnyegválasztékát a www.naturflor.hu címen találod meg. Ajánlom, hogy olvass bele a Szőnyegkalauz menüpont alatti cikkekbe, amelyek bőségesen ellátnak szőnyegválasztási tanácsokkal és szőnyegtisztítási tippekkel, érdemes tájékozódni! Vásárlás közben egy közös akciót is kitaláltunk a Naturflorral: ha az inspirációk.hu blogra hivatkozol, 50 ezer forint feletti vásárlás esetén 5000 forint kedvezményt kapsz. Kattints ide a részletekért!
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig