ÚJ KREATÍV TECHNIKA – MÁRVÁNY FESTÉS KÖRÖMLAKOKKAL

Legalább is számomra új technika, most fedeztem fel, és rögtön ki is próbáltam! Az eredménnyel nagyon meg voltam elégedve 🙂 Szóval, kellenek hozzá körömlakkok, és az a papír, amire szeretnéd elkészíteni a művet. Ez lehet faliképnek való (ez esetben aquarell papírral dolgozz), csomagoló papírnak való, vagy éppen csomagolást megcímző címke. Én ezzel dolgoztam, de megmutatom az eredeti ötletet is, ahol faliképeket gyártottak.

Iratkozz fel hírlevelemre, hogy ne maradj le az új kreatív technikákról!

Jessica blogján találtam ezt a fantasztikus egyszerű márványminta festési technikát, miszerint egy tál vízbe csöpögtetünk ilyen-olyan (akár maradék) körömlakkot, és egyszerűen belemártjuk a papírunkat.
 Nézzétek csak!

Én is megpróbáltam, holnap úgyis egy izgalmas projekt keretében szükségem lesz címkére, és nagyon örültem a végeredménynek! Ez a két címke született.

További ötletes dolgok:

Kavicsos előszobai cipőről víz /hólé csorgató
Úszógyertyák különlegesen
Praktikus, egyszerű előszoba
Lakberendező tipp: 10+1 előszobai tükör

3 Comments

 1. Niki
  október 14, 2014 / 1:41 du.

  Szia Anita! A te mintáid sokkal jobbak lettek! Azt szeretném kérdezni, hogy hol lehet ilyen címkét kapni? Illetve mennyi ideig kell áztatni a papírokat, vagy csak megmerítem és kész?

 2. Anita Csorba
  október 16, 2014 / 7:33 de.

  Szia Niki!A címkét a Tchibo-tól vettem, most épp nem kapható. Talán a Winkler Iskolaszernél nézz körül, ott annyi minden van, hátha ilyen is kapható. Csak egy pillanatra kell bemártani, máris ráragad!

 3. Maggie
  október 17, 2014 / 8:34 du.

  Szia Anita! Ez nagyon szép! Kerestem valami hasonlót az előszobába: ami semleges, de modern és egyedi is. Köszi az ötletet! 🙂

Leave a Reply