#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

ÚJ LAKBERENDEZÉSI ÜZLETEK ÉS MÁS ÉRDEKESSÉGEK

Az utóbbi időben több új lakberendezési üzlet is nyílt Budapesten, amikről érdemes tudnotok. Részt is vettem érdekes boltavatókon, hoztam most izgalmas fotókat, nézzetek be a színfalak mögé! Ha őszi lakberendezési kiegészítőkre vágytok, annak is mutatok különleges lelőhelyet, olvassátok el 2 részes cikkem első felét. A következő részben pedig online lakberendezési boltokat fogok mutatni, amiket lehet nem ismertek még... :)

Iratkozzatok fel hírlevelemre, és akkor tuti nem maradtok le! :)1. Új és nagyobb HM HOME nyílt az Aréna Plázában.

A Westend után, ahol eddig is mindig kincsekre bukkantam, most az Aréna Plázában nyílt egy nagy részleg, telis-tele télies lakberendezési kiegészítőkkel. Kedvenceim a farkasmintás párna, a kötött mintájú ágyneműk és az ajtó mintás függöny volt.2. STYLE REPUBLIC by MARK LAKATOS

És ha már ott jártam az Arénában, "véletlenül" pont akkor volt a megnyitója a Style Republicnak, amire kedves meghívást kaptam. Bár nem igazán lakberendezési üzletről van szó, de az üzlet belsőépítészeti tervezése, kialakítása nagyon furfangos lett, ezért is érdemes benézni. Ami a lényeg: hogy aki szereti a second-hand ruházatot, az menjen el ide, mert itt egy előre átválogatott kollekciót talál, ami nagyon megnöveli a kincsvadászat sikerességét. Én mindenesetre imádtam az ötletet! Márk pedig igazán kedves volt élőben is, és elhivatottan vezetett be minket üzletének kialakításának részleteibe.


 3. KIKA DECO nyílt a Szent István körúton.

Szintén a múlt héten nyílt a Nyugatinál, (a volt Quattro Mobili helyén) a Kikának egy új irányt mutató boltja, a Kika Deco. Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy itt elsősorban a dekorációs termékeiket kínálják eladásra, nem a bútoraikat. Természetesen megrendelhetőek a bútorok, de a fő céljuk gusztán bemutatni konyhai felszereléseiket, terítékeiket, hálószobai garnitúráikat, függönyeiket, dekorpárnáikat, stb. Jó kezdeményezés, a hamarosan megjelenő karácsonyi szekcióra is nagyon kíváncsi vagyok.


4. FF HOME őszi kollekciója
Bár nem új üzlet, de szerintem sokaknak nem jut eszébe a Tesco-ba menni lakberendezési kiegészítőkért, pedig nagyon is érdemes! Idén hozzájuk is betörtek az arany kiegészítők, ezen kívül még két tematika köré fonódik őszi kollekciójuk: vidéki varázs és mesés kelet hívószavakkal címkézték őket.És a legfontosabb, hogy december végén pedig nyílik a Zara Home a belvárosban, nem aprózzák el, 900 nm-en számíthatunk a szépséges termékeikre. Remélem erről is majd személyes beszámolót adhatok!

Cikkemet hamarosan folytatom az online áruház ajánlóval! Iratkozzatok fel hírlevelemre, és akkor nem maradtok le! :)


SHARE:

2 megjegyzés

  1. Na most Árkád vagy Aréna?:) A cikkben Aréna van, a képen Árkád... :)

    VálaszTörlés
  2. ARÉNA! Hú, de jó, hogy szóltál, köszi, javítottam! :)

    VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig