ÚJ LAKBERENDEZÉSI ÜZLETEK ÉS MÁS ÉRDEKESSÉGEK

Az utóbbi időben több új lakberendezési üzlet is nyílt Budapesten, amikről érdemes tudnotok. Részt is vettem érdekes boltavatókon, hoztam most izgalmas fotókat, nézzetek be a színfalak mögé! Ha őszi lakberendezési kiegészítőkre vágytok, annak is mutatok különleges lelőhelyet, olvassátok el 2 részes cikkem első felét. A következő részben pedig online lakberendezési boltokat fogok mutatni, amiket lehet nem ismertek még... :)

Iratkozzatok fel hírlevelemre, és akkor tuti nem maradtok le! :)1. Új és nagyobb HM HOME nyílt az Aréna Plázában.

A Westend után, ahol eddig is mindig kincsekre bukkantam, most az Aréna Plázában nyílt egy nagy részleg, telis-tele télies lakberendezési kiegészítőkkel. Kedvenceim a farkasmintás párna, a kötött mintájú ágyneműk és az ajtó mintás függöny volt.2. STYLE REPUBLIC by MARK LAKATOS

És ha már ott jártam az Arénában, "véletlenül" pont akkor volt a megnyitója a Style Republicnak, amire kedves meghívást kaptam. Bár nem igazán lakberendezési üzletről van szó, de az üzlet belsőépítészeti tervezése, kialakítása nagyon furfangos lett, ezért is érdemes benézni. Ami a lényeg: hogy aki szereti a second-hand ruházatot, az menjen el ide, mert itt egy előre átválogatott kollekciót talál, ami nagyon megnöveli a kincsvadászat sikerességét. Én mindenesetre imádtam az ötletet! Márk pedig igazán kedves volt élőben is, és elhivatottan vezetett be minket üzletének kialakításának részleteibe.


 3. KIKA DECO nyílt a Szent István körúton.

Szintén a múlt héten nyílt a Nyugatinál, (a volt Quattro Mobili helyén) a Kikának egy új irányt mutató boltja, a Kika Deco. Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy itt elsősorban a dekorációs termékeiket kínálják eladásra, nem a bútoraikat. Természetesen megrendelhetőek a bútorok, de a fő céljuk gusztán bemutatni konyhai felszereléseiket, terítékeiket, hálószobai garnitúráikat, függönyeiket, dekorpárnáikat, stb. Jó kezdeményezés, a hamarosan megjelenő karácsonyi szekcióra is nagyon kíváncsi vagyok.


4. FF HOME őszi kollekciója
Bár nem új üzlet, de szerintem sokaknak nem jut eszébe a Tesco-ba menni lakberendezési kiegészítőkért, pedig nagyon is érdemes! Idén hozzájuk is betörtek az arany kiegészítők, ezen kívül még két tematika köré fonódik őszi kollekciójuk: vidéki varázs és mesés kelet hívószavakkal címkézték őket.És a legfontosabb, hogy december végén pedig nyílik a Zara Home a belvárosban, nem aprózzák el, 900 nm-en számíthatunk a szépséges termékeikre. Remélem erről is majd személyes beszámolót adhatok!

Cikkemet hamarosan folytatom az online áruház ajánlóval! Iratkozzatok fel hírlevelemre, és akkor nem maradtok le! :)


Share:

2 comments

  1. Na most Árkád vagy Aréna?:) A cikkben Aréna van, a képen Árkád... :)

    VálaszTörlés
  2. ARÉNA! Hú, de jó, hogy szóltál, köszi, javítottam! :)

    VálaszTörlés

LEGKEDVELTEBB