#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

ADVENTI GYERTYÁK

A tegnapi cikkem után ugye már Ti is elkezdtétek a karácsonyi dekoráción törni a fejeteket? A KARÁCSONYI BLOGOMON találtok rengeteg inspirációt a témában, sokat dolgozunk rajta, hogy kreatív, inspiráló és ötletes dolgokat mutassunk be, amivel bátorítunk Titeket az alkotás örömének átélésére. Persze néha itt is elcsábulok egy-egy karácsonyi témára, ma is ez történt. 2 féle adventi gyertyát mutatok be Nektek mai bejegyzésemben, amit megvásárolhattok, vagy fillérekből elkészíthettek.
Nem bírtam ellenállni a Tchibo webáruházában ennek a távirányítható adventi gyertya szettnek... Igazi viaszból készült, kötött pulcsi hatású, és távirányítós... Bevallom, minden este ég már nálunk! :)Már elindult a Tchibo világában is a Karácsony, nézzetek körül!

A kertünkbe pedig egy befőttes üvegből készített szettet alkottam, sóval bevonva, számozott matricás gyertyával, nézzétek csak...


Már alig várom, hogy megmutassam pontosan hogyan is készült, de erre még párat aludni kell. Az egész szett 1.200.-Ft-ból készíthető el, iratkozzatok fel a hírlevelemre, jövő héten megtudhatjátok a részleteket, hozzávalókat!
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig