#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

AMIKOR MAJD AZ OTTHONUNK GONDOLKODIK HELYETTÜNKEgyes területeken, milyen jó is lenne, ha műszaki cikkeink extra segítséget adnának, vagyis gondolkodnának helyettünk. Hogy mire is gondolok pontosan? Például, amikor előbb érünk haza, de szeretnénk lepihenni is hamarabb, viszont a mosógépet úgy állítottuk be reggel, hogy estére mosson ki, akkor milyen jó lenne, ha a mosógépünk ezt tudná, és kimosna az előre hozott időpontra... Vagy a tévéműsort tudnánk akkor is nézni, amikor mondjuk ki kell szaladnunk a közértbe hirtelen valamiért? Mindez már nem is lehetetlen, ha tovább olvastok, kiderül, hogyan lehetséges ez!


Beszámoló a Samsung újdonságairól.Egy okos otthon, ahogy – egy okostelefon napjainkban – számos dologban a segítségünkre lehet, s manapság már nem csak kevesek kiváltsága. A Samsung legújabb készülékeit már úgy tervezték, hogy a lehető leginkább megkönnyítse a hétköznapjaidat: legyen szó akár a napi házimunkáról, szórakozásról, vagy konyhai teendőkről. Az eszközök célja, hogy energiatakarékosabb, hatékonyabb, egészségesebb otthonokat teremtsenek.

Internetre kötött mosógép
A Samsung legújabb WW9000 mosógépét az otthoni WiFi hálózatra csatlakoztathatod, és ha kéznél van az okostelefonod – márpedig ez legtöbb alkalommal kéznél van – egy alkalmazás segítségével elindíthatod, vagy módosíthatod a programot, hogy mire hazaérsz, makulátlanul tiszta ruhák várjanak. Ráadásul a WW9000 szinte helyetted gondolkodik, hiszen az Auto Optimal Wash funkciónak köszönhetően a mosógép adatokat gyűjt ruháid mennyiségéről és arról, hogy mennyire piszkos darabokat tettél a dobba, majd ezek alapján kiválasztja a legmegfelelőbb mosási programot. Neked már csak a teregetésről kell gondoskodnod.


Még gyorsabb a vacsorafőzés

Ha a mosáson túl vagy, jöhet a főzés? Nem, sajnos egyelőre nem találták fel azt a hűtőszekrény, sütő és mosogató együttest, amely minden feladatot elvégez helyetted. Ám a Samsung Food ShowCase side-by-side hűtőszekrénye egyedülálló duplafalú ajtóval rendelkezik, így a belső, tárolórekeszekkel ellátott átlátszó ajtóba tett élelmiszereket – például üdítő, sajt és mustár – anélkül is elérheted, hogy klasszikus értelemben kinyitnád a hűtőt, elég csak a duplaajtó külső részét kinyitni. A belső rekeszeket pedig egytől egyig kihasználhatod, így tudod, miért, hova kell nyúlnod, ha gyorsan össze kell ütnöd egy ínycsiklandozó vacsorát. Mi több, a hagyományos hűtőszekrényekkel ellentétben a romlandó ételek is jobban elkülöníthetőek, így a gyümölcs és a zöldség is hosszabb ideig maradhat friss.Kellemes otthon a hűvös őszi időben is

És ha már végeztél a főzéssel, tiszták a ruhák, itt az idő a jól megérdemelt pihenésre, de előtte teremts megfelelő környezetet, például a Samsung AR12HSSFAWK légkondicionáló berendezésével. A fűtés bekapcsolását hajlamosak vagyunk minél jobban kitolni, viszont a kellemes melegről könnyedén gondoskodhatsz e nélkül is, hiszen a Samsung légkondicionálóival fűteni is lehet. Ráadásul a készüléket WiFi hálózatra csatlakoztatva már előre kellemes levegőt varázsolhatsz, távolról – okostelefonról vagy számítógépről – beindíthatod, így hazaérve már kellemes hőmérséklet fogad. A készülék VirusDoctor technológiája pedig megtisztítja a levegőt a láthatatlan kórokozóktól és vírusoktól: így például az influenzavírusok több mint 99 százalékát is hatástalanítja.Tévévezérlés távirányító nélkül 
A kellemes levegőjű lakásban jobban esik a pihenés is: ülj le kedvenc kanapédra, és add át magad egy jó filmnek, vagy sorozatnak a Samsung Ívelt UHD televíziójának segítségével. Fantasztikusan néz ki, maga a készülék is szerintem! A tévé Multi-Link funkciójának köszönhetően a kedvenc sorozatod mellett párhuzamosan böngészhetsz az interneten, vagy cseten megbeszélheted barátnőddel a film legizgalmasabb jeleneteit. Mindezt egy képernyőn! A Samsung legfrissebb Voice Interaction fejlesztésének köszönhetően egy szónál hosszabb parancsokkal is irányíthatod a készülékedet. Ha filmet akarsz nézni, csak mondd, hogy „keress”, s folytasd a film címével, végül mondd azt, hogy „film”. Ha például a 7-es csatornát szeretnéd nézni, csak mondd, hogy „7-es csatorna”. A kényelmed érdekében a Samsung tévéd és okostelefonod, vagy táblagéped is együttműködik: ha egy másik helyiségbe kell menned, de nem szeretnél lemaradni a műsor egy percéről sem, az adást átirányíthatod Samsung mobiltelefonodra, vagy tabletedre is, és oda viszed, ahova szeretnéd. Ez már egy igazi okos otthon, nem igaz? 


Elképesztő, hogy ezek a különleges műszaki megoldások, már nem csak utópia, hanem megfizethető valóság. Mit gondoltok róla, kipróbálnátok őket?
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig