#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

BLOGOK SZEREPE A LAKBERENDEZÉSBEN - ELŐADÁSOM A KIKA DECOBAN

Múlt héten nagy izgalommal vettem részt a Kika Deco I. workshopján. Első meghívott előadóként arról beszéltem a kora reggeli órán összegyűlt szakmabelieknek (lakberendezési magazinok újságírói, és lakber bloggerek), hogy véleményem szerint milyen hatással van a mai magyarországi lakberendezésre az, hogy 4-5 évvel ezelőtt elindultak az első fecskék, vagyis a lakberendezéssel foglalkozó blogok. (Azóta beindult minden blogolvasó fantáziája rendesen!!! ugye? :)
Szerintem érdekes dolog kerekedett ki abból, hogy kicsit visszamentem az időben, megvizsgáltam, hogy egy mai blogolvasó milyen vizuális ingerekkel találkozott gyerekkorában, ezek a hatások hogyan változtak a rendszerváltást követően, majd mit tett mindehhez hozzá a blogok világa. Nagy Ervin színművész volt a sztárvendég, ő is mesélt gyermekkora nappalijáról, a barna bútorokról, halszálkás parkettáról, különleges festményükről, és a súlyos üveg hamutálról, ami belevésődött emlékezetébe.
Ha kíváncsiak vagytok az előadás zanzájára, és nosztalgiáznátok velem gyerekkorotok enteriőrjéről, kattintsatok a tovább gombra!


Íme a 20 perces nyitóelőadásom diái,
amiből a lényeget kivehetitek: álmodozni a saját gyerekkori nappalitokról pedig kötelező! Ha leírjátok nekem milyen is volt, milyen emlékezetes szín, vagy tárgy hagyott mély nyomot bennetek, annak külön nagyon örülök... :)Köszönöm a meghívást a Kika Deco áruháznak, remélem lesz alkalmam még több ilyen gondolat ébresztő előadáson és kerekasztal beszélgetésen részt venni. A guszta szendvicseket a Milvé fittkuckó szolgáltatta.
SHARE:

1 megjegyzés

  1. A nappali (nem is nappali a mai értelemben, sokkal inkább tiszta szoba, ahol télire szépen fel voltak rakva a szekrény tetejére az almák, mert hogy le volt véve a fűtés, mert ugye minek menjen): halszálkás parketta, sellak szekrémysor, sárga falak, zöld fotelek, '60-as évek modern design, azok a vázák..., kinyitható asztal 4 szétállólábú székkel, amely húsvétkor a nagydarab rokonok alatt szétment, sansaveria.

    VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig