#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

CSODÁLATOS CEMENTLAPOK: NYEREMÉNYJÁTÉK A MARRAKESH LAKBERENDEZÉS JÓVOLTÁBÓL

Nyerj 1 nm cementlapot a kedvenc mintádból!

***Frissítve! A nyertes Nádai Kinga! Köszönjük mindenkinek a részvételt!***
Ismeritek a Marrakesh Lakberendezést és a Marrakesh Cementlapokat? A történetük 15 évvel ezelőtt, egy hátizsákos marokkói utazással kezdődött. Ennek az útnak a mellékhatásaként szerettek bele örökre a marrakeshi barackszínbe, a tazsin ízébe, a mentatea illatába, a kézzel készült tárgyak mívességébe – és a marrakeshi souk-ban mindenhol jelenlévő cementlapokba, és most játszhatsz is velük egy négyzetméternyi gyönyörűségért! Nézd meg párat az elkészült munkáikból:Az AICHA cementlap rengeteg színvariációban elérhető, mert egy igen kedvelt minta!Én nem csodálom :) Erről a fürdőszobáról még több képet és információt itt találsz.


Ha képtelenek vagytok egy mintát választani, nézzétek meg patchworkös összeállításaikat is!

Egyik ügyfelük a télikertjébe rakta le a cementlapokat, hát nem fantasztikus?

Sőt, nem olyan rég, az a megtiszteltetés ért engem, hogy megtervezhettem saját egyedi színű és mintájú cementlapomat! Inspiration fantézianéven megtalálod őket is.Cementlapjaik Marrakeshben, a saját manufaktúrájukban, hagyományos technológia szerint, teljes mértékben kézzel készülnek.
Csak kiváló minőségű alapanyagokkal dolgoznak, és lapjaink a legjobb besorolást kapták az ÉMI/TÜV kopásállósági vizsgálatokon is.

Most pedig  következzen a nyereményjáték egy négyzetméternyi cementlapért bármelyik mintából: 

-Nincs más teendőd, mint követni a Marrakesh Lakberendezés Facebook oldalát katt ide
-és írni egy emailt nekem az inspiraciok.hu@gmail.com emailcímre, hogy ha téged sorsolunk ki, melyik lapból kéred a nyereményed!

Játssz velünk, tedd próbára szerencsédet! A jelentkezéseddel feliratkozol a heti hírlevelemre is, amiről természetesen bármikor leiratkozhatsz, ha valamiért nem szeretnéd olvasni. A játék 2014. november 16-án, vasárnap éjfélig tart, hétfőn sorsolunk, a nyertest emailben értesítjük és a facebook oldalon is közzétesszük.
SHARE:

3 megjegyzés

  1. Szia Anita, én imádom a blogod, de lesz még bejegyzés reklám nélkül? Egy oldalon kapásból vagy 30 különböző hirdetést tudnék osszeszámolni. Tiszta startlap.

    VálaszTörlés
  2. A fürdő és a télikert is gyönyörű!:)

    VálaszTörlés
  3. Szia Szilvi! Természetesen folyamatosan van saját, átvett és szponzorált tartalom is, mint egy magazinban :)A szponzorált tartalomnál is mindig nagyon figyelek, hogy értékkel bírjon és közvetítsen információt. Én szeretem, a nem csak álmodozni lehet, hanem azt is tudom, hol juthatok hozzá. Deköszönöm a kritikát, majd igyekszem még több független" tartalmat közölni. Szép napot, Anita

    VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig