#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

CSÖKKENTSD AKÁR FELÉRE A VíZFOGYASZTÁSOD!

A víztakarékos innovációiról híres német Hansgrohe új termékcsaládot vezet be a hazai piacra. A szaniterszakma "nagyöregje" :)) , a 113 éves szereplője ugyanis a jelenleg elérhető legtakarékosabb fogyasztást lehetővé tévő EcoSmart technológiáját csomagolja a Logis kollekció darabjaiba. Ez miért is jó nekünk? Pontosan azért, mert így a lakosság széles rétegei számára elérhető áron, ugyanakkor a tőlük megszokott magas minőségben is megvásárolhatóak lesznek a víztakarékos csaptelepek.
 A Logis csaptelepekkel akár 60 százalékos (!) víz- és energiamegtakarítás is elérhető bárki számára. Csekkolhatod ezzel a megtakarítási kalkulátorral!A magát a víz ügyvédjének nevező német vállalat, olyan technológiai megoldást dolgozott ki, amellyel csaptelepeik fogyasztását az átlagos 13 liter/percről 5,2 liter/percre csökkentették. Teszteltem én is, és bármilyen hihetetlen, a folyóvíz sugarának erőssége nem változik a belekevert levegőbuborékok miatt.  Az eljárás lényege ugyanis, hogy a vízsugarat levegővel dúsítják, így a csökkentett vízfelhasználás nem észrevehető. A kevesebb meleg vízhez pedig kevesebb energia szükséges, így alacsonyabb CO2-kibocsátást, egyúttal alacsonyabb költségeket is jelent. Ez a terület eddig elért legjobb eredményének számít, hiszen a környezetvédelemre figyelmet fordító más piaci szereplők víztakarékos csaptelepei is percenkénti 7 liter körüli kibocsátással működnek. A Hansgrohe 5,2 liter/perces értéke tehát olyan minősített eredmény, mely a lakossági vízfogyasztásban egyfajta határérték.Például egy családi ház kazánja 5 liter/perc alatt, a túl alacsony nyomás miatt, még nem lép működésbe. A vállalat legújabb, elérhető árú Logis termékcsaládjával a lakosság széles rétegeinek kínálja környezetbarát technológiáját, így kimozdítja a víztakarékosságot az úri kiváltság, illetve a víz nyújtotta élvezetről való teljes lemondás kategóriáiból. A hazai vízfogyasztási statisztika alapján könnyen kiszámítható, hogy például egy Logis zuhanycsaptelep, egy négyfős család esetében, körülbelül kilenc hónap alatt visszahozza az árát, mivel a kisebb vízfogyasztásnak köszönhetően a vízszámlánk is alacsonyabb lesz.Ha pedig az összes megtakarított költséget vesszük, még hamarabb, hiszen ebből a víz csak egyharmad, míg a megtakarított energia kétharmad részt tesz ki. Az ezt követő spórolás pedig már tiszta megtakarításnak számít, miközben joggal érezhetjük, hogy a környezet védelméért is tettünk valamit."A csaptelepek számos változatban kaphatók, így bárki megtalálhatja az elképzeléseihez és igényeihez legjobban illő, tökéletes összeállítást. A különböző kifolyómagasságok mellett kétkaros és háromlyukú csaptelepek is megtalálhatók a sorozatban.”- mutatta be a legújabb termékeket Császár Zoltán, a Hansgrohe Magyarország vezetője.A Hansgrohe az évek során világhírnévre tett szert és közel 130 országban van jelen. A magas minőségű fürdőszobai termékekkel, a kiváló dizájnnal és a környezetbarát szaniter-technológiával.
Nem hagyhatom ki a nagy kedvencemet sem, mielőtt befejezném a cikket, az pedig a Raindance zuhanycsaládjuk (tavaly már írtam róla). Aki egyszer kipróbálta, nem fog mást választani... :)
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig