HM HOME KARÁCSONY 2014, BUTLERS ÚJDONSÁGOK - ARÉNA PLÁZA TÚRA

Különleges eseményre kaptam meghívást, részt vettem múlt héten a megfrissült Aréna Pláza túráján, amit Istenes Bence vezetett. Körbesétáltunk a megújult üzleteikben, és alkalmam nyílt a lakberendezési boltok friss karácsonyi szekcióját is szemlézni. Készítettem egy képes válogatást erről, fogadjátok szeretettel.


Kezdjük a sort a HM HOME karácsonyi szekciójával. Előtérbe helyezték idén a  natúr színeket, a természetességet, és ezt egy sötétebb meggy pirossal kombinálták.


A kedvencem ez a rókás párnahuzat, amit a boltban le is fotóztam!Bekukkantottunk a megújult Zarában is, és én fűtve vagyok a vágytól, hogy meglátogassam frissen megnyitott ZARA HOME boltot (tudtátok, hogy a múlt héten nyitott?), hamarosan arról is beszámolok.

A Butlers karácsonyi szekcióját mindig is imádtam, idén a színes vidámságok mellett van arany-ezüst-szürke kombinációjuk, ami újdonság, és piros-fehér  variációban is megterítheted az asztalodat, amit viszont ki is próbáltam egy kreatív anyag elkészítéséhez az ÜNNEPELJÜNK magazinban jelenik meg hamarosan, aki követ az instagramon, az már láthatta! ;)A körbevezetést egy finom ebéddel zártuk, a Leroy sushi bárban. Köszönöm a meghívást, nagyon élveztem, és remélem hasznos infókkal is szolgáltam ennek kapcsán.

Facebook játék csak ma: Neked mi lesz idén a kiemelt színed Karácsonykor?

ui. Láttad már legújabb videómat, amiben kreatív adventi gyertyát készítek???? Klikk ide, ha nem, érdemes megnézni szerintem ;)

Share:

1 comments

  1. Én idén is maradok a bordónál mint tavaly, mézeskaláccsal, fajátékokkal nekem nagyon bejött tavaly :)

    VálaszTörlés

LEGKEDVELTEBB