#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

KARÁCSONYVÁRÓ DEKORÁCIÓK - KEZDŐDHET A VISSZASZÁMLÁLÁS

Kezdődhet a téli és ünnepi dekorálás! Óraátállítás, rövidülnek a nappalok, a délután nagyját már a sötétben töltjük…ezért egyre korábban behúzódunk otthonunk melegébe. Ilyenkor érdemes nagyobb hangsúlyt fektetünk a dekorációra, hogy ha jót szeretnénk tenni a lelkünknek. 

Aki ’Karácsonyimádó’, az már kihelyezheti az ünnep váró dekorációkat (sőt, nálatok már elkéstem ezzel a kijelentésemmel, nem igaz? ;)), aki még csak most fogja kezdeni a hangolódást a télre és az ünnepekre, az téli dekorációkat helyezzen ki. Szeretném bemutatni Nektek a Mamas and Papas csodás karácsonyi, és télvarázs kiegészítőit, amivel lehet, hogy még a későbbre halogatók kedvét is meghozom majd a mihamarabbi ünnepi dekorálásra. A Mamas and Papas tündéri szépségű és igényes kivitelezésű lakásdekorációi minden otthonban remekül mutatnak, és nem csak a gyerekszobában!

Ha a karácsonyról kellene 10 dolgot mondani (persze 100-at is nagyon könnyű lenne), az elsők között lenne a karácsonyfa. Ha karácsonyfa, akkor pedig jöhetnek a csodás karácsonyfadíszek. Van, aki a gömbökre esküszik...


… és van, aki csillag-párti.


Ha pedig egy örök emléket szeretnénk a fára tenni, akkor készítsük el kisbabánk kéz és láblenyomatát, ez ajándéknak is szuper, és valószínűleg a nagyszülők is el fognak érzékenyülni! Nekem a kedvencem ez a kreatív és emlékezetes darab, amit minden évben nagy örömmel fogunk a karácsonyfánkra akasztani!


Persze az is nagyon fontos, hogy a dekoráció szép legyen, de a pihe-puha szeretgethető darabok vagy egy puha takaró is könnyen kedvencekké válnak.


A dekorálást ne hagyjuk meg a közös terek kiváltságának. Nyugodtan csempésszük be a gyerekszobába is! Jöhet a szuper girland, ugye?


A teljes kollekció megtekintéséért kattintsatok ide, vagy látogassatok el üzleteik egyikébe.


A legszebb pillanatok azok lesznek, amelyek a közös készülődéssel telnek, kezdjétek el akár most, mert ezzel meghosszabbítjátok a várakozás örömét.

Jó visszaszámlálást!
SHARE:

2 megjegyzés

  1. Szia!
    Ezt a kéz-lábnyomatos díszt szerinted kiégethető gyurmával is meg lehet csinálni? Én kutya tappancsosat csinálnék! :)
    Üdv: Andi

    VálaszTörlés
  2. Szia Andi! Meglehet, csak nem lesz olyan tartós, azzal számolj... Szép napot! Anita

    VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig