#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

NYEREMÉNYJÁTÉK - KÜLÖNLEGES MATYÓMINTÁS VAGY SZíV PECSÉTELŐT NYERHETSZ

***FRISSíTVE! a SZERENCSÉS NYERTES, AKI A 22. EMAILT KÜLDTE: POLYÁK LíVIA! GRATULÁLUNK!***

A Pagina Galéria különleges mintaválasztékú pecsétjeikkel egy Magyarországon még viszonylag nagy űrt szeretne betölteni: csinos, egyedi tervezésű és nem utolsó sorban magyar gyártású bükkfa pecséteket kínálnak, pl. névre szóló Ex Libriseket, aláírásokat, monogramokat és szezonális, ünnepekhez köthető jókívánságokat, mintákat. Nézzétek csak!A webshopjukban a termékeik között kiemelt szerepet kapnak a Stencil Műhely festősablonjai is, amik Magyarországon jelen pillanatban ilyen bőséges kínálatban sehol máshol nem kaphatóak. Itt találjátok a festősablon mintáikat, lehet ámuldozni, milyen szépségesek. A festősablonnal való festés, nem egy ördöngösség, én már többször készítettem mintás falat, festettem bútorra, vagy egy sima fadeszkára is kép gyanánt.Érdemes kipróbálni, mert teljesen egyedi falat festhetünk magunknak. Inspirációkat itt találtok hozzá.
MOST PEDIG következzék a játék! A nyeremény pedig nem más, mint egy 5x5 cm-es pecsét, amivel egyedi kísérőt, csomagolópapírt készíthetsz matyó vagy szív ornamentika mintával.


A részvétel feltételei a szokásosak: 


-Nincs más teendőd, mint lájkolni a Pagina Galéria Facebook oldalát,
-megírni nekem az inspiraciok.hu@gmail.com emailcímre, hogy melyik pecsétet szeretnéd megnyerni a kettőből!

Jelentkezéseddel feliratkozol a hírlevelemre is, de erről bármikor leiratkozhatsz, ha nem tetszik!

A játék 2014. november 24-én éjfélkor zárul, másnap sorsolunk, a nyertes nevét ebben a blogbejegyzésben közzétesszük, és emailben értesítjük.
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig