BEST OF LAKBERENDEZÉSI ÖTLETEK 2014

Szeretem számba venni év végén mennyi minden történt velem az adott évbe. Többféle trükk is létezik, hogyan motiváljuk magunkat a következő évre, hogyan tűzzük ki céljainkat, és ha ezt megtettük, akkor számot is tudunk vetni, mennyit tudtunk az álmainkból, elképzeléseinkből megvalósítani. Van az a technika, hogy egy-egy cetlire leírjuk (beszállhat az egész család) miket szeretnénk megcsinálni, hova szeretnénk elmenni, stb., ezeket pedig bedobjuk egy 2014-re felcímkézett befőttesüvegbe, és egy év múlva Szilveszterkor nyitjuk majd ki. Tegnap viszont láttam egy komolyabb megoldást is (ingyenesen letölthető itt találod), amikor több oldalas táblázatot kell kitöltened, részletesebb célokkal, nagyon tetszett, ki fogom próbálni.

Most pedig következzen az a 10 cikk, ami elnyerte valamelyik LEG! díjat 2014-ben!

lakberendezési ötletek

1. LEGÚJABB: Idén először saját gyártású videókat készítettem, a Ti kedvencetek EZ lett, nézzétek meg és iratkozzatok fel youtube csatornámra, érdemes! 😉
2. LEGSZEMÉLYESEBB: Arról is írtam, hogy hogyan szabadultam meg 25 kilótól. Ha Te is ilyen helyzetben vagy, érdemes elolvasnod a cikkemet, igyekeztem olyan tippeket adni, amiktől nekem sikerült, és azóta is tartom a súlyom. Sokkal jobb érzés minden, amiben részt veszek, amit csinálok, a videóimat sem kezdtem volna el készíteni, az önbizalom hiány miatt. Vágj bele ha rád fér!
3. LEGMESSZEBB: Tavasszal elutazhattam Milánóba, a legrangosabb bútorexpora, amiről készítettem egy 3 részes beszámolót.
4. LEGHÍRESEBB:  Átalakítottam egy régi állólámpát, aminek kapcsán arról beszéltem az RTL Klub reggeli műsorában, hogy miért is érdemes felújítani régi bútorokat. Így lett az olvasólámpám tévésztár! 🙂
5. LEGINGYENESEBB: a Design hét keretében ingyenes lakberendezési tanácsadásban részesülhettek azok a kedves olvasóim, akiknek kérdésük volt!
6. LEGOLVASOTTABB: idén EZ a cikkem volt a legolvasottabb, 20.000 feletti megnyitással.
7. LEGHOSSZABB: együttműködésem a Tchibóval volt, március óta népszerűsítem örömmel különleges lakberendezési termékeiket! Ezt a közösen elkészített videót szerettem a legjobban!
8. LEGSAJÁTABB: Felkérésre terveztem egyedi cementlap mintát!
9. LEGIZGULÓSABB: Meghívott vendégként előadtam a Kika Magyarország első workshopján!
10. LEGKEDVESEBB: Ez a videó a legkedvesebb számomra az ideiekből.

Leave a Reply