GYEREKSZOBA LAKBERENDEZÉSE - A TAPÉTA TRÜKK

A tapétázás igazán nem nagy ördöngösség, és akár magunk tesszük fel, akár szakemberre bízzuk, talán az egyik legegyszerűbb módja, hogy különleges hangulatot teremtsünk a gyerekszobában. Fontos, hogy nekünk is ugyanúgy szívünkhöz közel álljon a gyerekszobai dekoráció, hiszen főleg amíg kicsik a gyerekek, mi is sok időt töltünk majd abban a helyiségben.




A Mamas and Papasszal már bekukkanthattunk gyönyörű szép gyerekszobákba  és az álomszép ágyneműik világába , és most a magukkal ragadó tapétákkal ismerkedhetünk meg.


A Mamas and Papas összes tapéta-és dekorcsík kollekciója mind-mind vidám és színes, telis tele mókás figurákkal. A Pixie and Fitch színes nyomott mintáival egyedi falat varázsolhatsz, hiszen nagyon könnyen rögzíthető valamennyi, erre a célra használatos ragasztóval.



A vonat elindult, jön a cirkusz. Pillanatok alatt megérkezik a gyerekszobába a színes cirkuszvilág, kedves karaktereivel a Jamboree kollekció tapétáin.



Jamboree színes, vidám dekorcsíkján pedig az állatkert figurái jelennek meg.




A Timbuktales uniszex tapétával szemkápráztató falat készíthetsz. Ennél a kollekciónál is az a szuper, hogy számos, stílusban hozzá illő kiegészítőt és játékot találsz a Timbuktales kollekcióban, és még szivaccsal is tisztítható.


A tapéták 10m x 52cm-es, a dekorcsíkok pedig 5m x 26 cm-es méretben érhetők el.


Share:

0 comments

LEGKEDVELTEBB