#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

KARÁCSONYRA AJÁNDÉKOZZ MAGYAR TERVEZŐK TERMÉKÉT

Már mindenki a végső hajrába ért, ami az ajándék vásárlást illeti? Szuper dolgokat találtam, különleges helyeket ajánlok mai bejegyzésemben, hol találhattok szépséges és főként magyar tervezők által megálmodott tárgyakat. Következzen a magyar design vásár mustra!

KARÁCSONYI MAGYAR DESIGN TERMÉK


Nemrég kaptam levelet kedves régi műegyetemi tanáromtól, hogy feleségével szemkápráztató szépségeket terveznek, és  gyártatnak a hazai piac nagy örömére. Olvassátok el rövid történetüket! Az IGnoto.hu design manufaktúrát Göbl Réka és Váli István építész házaspár alapították 2012-ben. Elsősorban fa használati tárgyakat, lakásdekorációkat terveznek és készítenek. Munkáik során a hagyományos kézművességet és a legmodernebb technológiákat ötvözik. Egyedi darabokat és kis szériás termékeket gyártanak. Sok esetben építészeti témákat dolgoznak fel, letisztult, egyszerű formákra, kifinomult anyagválasztásra, grafikailag igényes rajzolatok használatára törekedve.

KARÁCSONYI MAGYAR DESIGN TERMÉK

Nagyon hangulatosak szerintem!

ignoto mécses

 Ha megtetszettek ezek a mécsestartók, látogassatok ki a WAMP-ra, december 21-én a Millenáris D pavilonjába! Rengeteg más szépséget is fogtok ott találni, nagyon jó program ez az ünnepi készülődés finishében!

Ha nem elégszel meg egy Deisgn vásárral, hanem többet szeretnél...megértem! :) Érdemes elsétálni ez esetben a DIP-re is, a Design Paaseage-ra a Király utcában, ez szombaton lesz, december 20-án legközelebb.

Több POP-UP (ideiglenes nyitva tartó) üzlet is nyílt Budapesten, amikbe például hétköznap is benézhettek. Meghívást kaptam, és el is mentem a Dessewffy utca 18-20 szám alatt, december 11-én megnyílt III. Projekt Showroomba.  Reggel 10-től este 8-ig várják a magyar tervezők termékeit, és a külföldi válogatott árút kínáló többnyire online boltok termékeit felsorakoztató kínálatukkal a vásárlókat, vagy nézelődőket. Kincsvadászatra fel, látogass el hozzájuk!


KARÁCSONYI MAGYAR DESIGN TERMÉK

KARÁCSONYI MAGYAR DESIGN TERMÉK


KARÁCSONYI MAGYAR DESIGN TERMÉK

KARÁCSONYI MAGYAR DESIGN TERMÉKRemélem megtaláljátok az igazi ajándékot szeretteteknek! Ha különleges megíró kártyát kerestek a csomagolás mellé, most találtok szuper ingyen letölthető képeslapokat a Tchibo-nál.

Ha érdekel Titeket, hogyan lehet papírfecniből hangulatvilágítást készíteni, nézzétek meg legújabb videómat is, és iratkozzatok fel youtube csatornámra, mert holnap bombajó recepttel jövök! :)
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig