LAKBERENDEZŐ TANÁCSA: HOGYAN KEZDJÜNK NEKI OTTHONUNK LAKBERENDEZÉSÉNEK?

Amikor elkezded megtervezni új otthonodat, vagy akár csak egy szobád átalakítását a lakásodban, tudod, hogy hogyan állj neki?
Ebben segítek mai cikkemmel!

#1. INSPIRÁLÓDJ! Gyűjts olyan szobabelső képeket egy mappában, amik tetszenek!

#2. ZÁRD LE. Ha van 20 ilyened, hagyd abba a gyűjtést! 🙂

#3. ELEMEZD KI! Nézd meg a fő alkotóelemeket ezekben a szobákban, hogy milyenek: milyen a padló, a falszíne, mik a jellemző színek, milyen a szőnyeg, lámpa, ami tetszik…stb.

#4. KÉSZÍTS LISTÁT ELEMEK SZERINT! Ird fel magadnak, milyen kanapé tetszett, milyen a színe fazonja, milyen álmaid parkettája, stb. A kiválasztott képekben keresd a megoldást, úgy nem fogsz eltévedni.

#5. KEZD EL A VÁSÁRLÁST!
 Legyél szigorú, és következetes, ne légy hűtlen a listádhoz!

Hidd el menni fog! Haladj szobánként, és mindig térj vissza a már összerakott szobára, hogy passzolni fog-e a következővel.
Ha elakadsz, engem is kérdezhetsz, ha tudok segítek! 🙂

Iratkozz fel hírlevelemre, ha tetszett a cikk!

3 Comments

 1. Maggie
  december 9, 2014 / 11:26 de.

  Szia Anita!1., Inspirálódtam sok helyen, de főleg Nálad :)2., Nem igazán tudom lezárni a mappámat, folyton mentek még hozzá gyönyörűségeket3., Kielemeztem, de még vannak bizonytalan pontok4., Listát készítettem: van pár oldal A4-esem teleírva, de szűkíteni fogok5., Jövőre fogok vásárolni, még építkezünk, de van pár dolog, amit a jelenlegi házból viszünk át.Ott leszel a 2015-ös Construmán? Nagyon szeretnék egyszer beszélni Veled! :)További szép napot!

 2. Anita Csorba
  december 9, 2014 / 12:39 du.

  Maggie, de jól csináld! 🙂 Még nem látom, hogy kint leszek-e a Construmán, de valamelyik kiállításon biztosan! Fogod látni …. 🙂

 3. Anikó
  december 10, 2015 / 6:53 du.

  Kedves Anita! Nagyon-nagy szükségem lenne a segítségedre egy kb 20m2 helységet szeretnék nappalinak és étkezőnek praktikusan berendezni. Kettem vagyunk a férjemmel és a fiatalos középosztályhoz tartozunk. Hogyan tudnám veled félvenni a kapcsolatot?Köszönettel :Anikó

Leave a Reply