#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

MEGÚJULT A CLASSHOME WEBÁRUHÁZ

Egy új design bolt megnyitása rengeteg kihívással, törődéssel és küszködéssel jár, legyen szó valódi, vagy virtuális áruházról. Láttam, ahogy Mesi és Peti milyen szeretettel és odafigyeléssel, és mennyi munka árán készítették el a megújult Classhome webáruházat, ami nemrégiben be is került a az Instyle 10 legmenőbb design webáruháza közé, illetve a PS Magazin 5 szuper magyar webshop válogatásába. Én bevallom, elfogult vagyok velük szemben, nem csak mert régóta ismerem őket, és látom elhivatottságukat, hanem mert a termékeik egytől egyik beleszeretős darabok. 

Szeretnéd megismerni ezeket a különleges design termékeket? Mindjárt meg is mutatom Nektek a kedvenceimet! Ha különleges design ajándékot keresel szerettednek, akkor is nézd meg őket (és élj a nyitási 10% kedvezménnyel, ami csak és kizárólag ma van!)A megújult webshop legfőbb célja az volt, hogy a termékek szinte tapinthatóak legyenek, ezért is készültek új termékvideók (itt nézhetitek meg a youtube csatornájukat) és HD felbontásban fotók!


Hadd mutassam be Nektek a kedvenc termékeimet is: elsőként a PLUMEN izzót! Tudtátok, hogy ennek már a legújabb formája a Plumen 002 is kapható náluk? Itt megleshetitek, hogy is néz az ki!


Aztán vannak a fejjel lefelé beültethető speciális kaspók (Sky Planter Bosske)! Ad valami olyan csavart a szobanövényeiknek, ami egy csapásra design elemmé változtatja őket.


A Haboo puff mellett se mehetek el szó nélkül, annyira gyönyörű kis darabok! Ha ajándékba szánnátok őket, nézzétek meg videómat, hogyan is lehet igazán stílusosan becsomagolni egy ilyen rakoncátlan tárgyat :)


Nem tudom, hogy ismeritek-e Franta Ági lámpáit, és ahhoz (vagy természetesen minden lámpához is jó) kaphatóak speciális motívummal ellátott kapcsolóit, amik nem csak gyerekszobába néznek ki fantasztikusan!Végül, de nem utolsó sorban ott vannak a gömblámpáik, amikről itt írtam korábban, ezek a szívem csücskei!

Ha kedvet kaptatok a nézelődéshez, nézzetek be a Classhome vadonatúj boltjába!

SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig