#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

SHOPALIKE.HU - A TERMÉKKERESÉS SZUPER SEGÍTŐJE

Egy új és különleges oldalra hívták fel nemrégiben a figyelmem, ahol nem a hagyományos módon lehet különböző termékek után TÖBB ÁRUHÁZBAN EGYSZERRE keresni, tehát nem ár szerint, hanem praktikus kategóriák és kinézet szerint. Éppen ágyneműt keresek egyik ügyfelemnek, és most teszteltem is, mit tud ez az oldal. 15 bolt aktuális készletét gyűjtötte ki nekem egy csokorba, így egy helyen láttam a kínálatukat és a lényeges információkat, gyorsan tudtam dönteni. Nagyon megkönnyítette a keresést. 
Tovább böngészve arra lettem figyelmes, hogy
nem csak magyarországi webshopokból ajánlanak termékeket, hanem olyan helyekről is, ami elérhető Magyarországról. Például az Asos-ról is.

Szerintem nagyon praktikus, hogy lehet beállítani keresési preferenciákat, kereshetsz márkák szerint (rengeteg népszerű márka cuccai megtalálhatóak), illetve nagyon jól van beállítva a hasonló termék ajánlójuk. Rákattintottam például egy gyönyörű mokkaszín táskára, és a hasonló termékek kategóriába rengeteg tényleg hasonló táska bukkant fel, alig bírtam nem odanézni :)
Az is jó, hogy a boltok ajánlatait folyamatosan frissítik egy különleges program segítségével, így mindig aktuális kínálatot találunk egy helyen.

Talán a ruházati termékek után a konyhai kategóriájuk a legjobban feltöltött, az apróbb háztartási eszközöktől kezdve, a konyhai sütő-főző edényeken keresztül a legkisebb apró dekorációkig bezárólag nagyon sok termék, és megszámoltam, több mint 30 bolt kínálatából tudunk egy helyen válogatni.

A lakberendezési termékek kínálatának bővülését még nagyon remélem, igazán jó lenne egy helyen böngészni szőnyeget például, itthoni és külföldi boltok kínálatából.
Azért így is lehet szépségeket találni...Ha keresgéltek valamit és van elképzelésetek róla, de még nem tudjátok pontosan, akkor mindenképpen érdemes megnéznetek a Shopalike.hu oldalát, nagy eséllyel meg is találjátok majd.


SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig