#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

TERVEZŐ PROGRAM ÚJRATÖLTVE! A KEDVENC 3D-S LAKBERENDEZÉSI TERVEZŐSZOFTVEREM

Megjelent az Intericad Lite 2.0! Ez annak a 3D-s lakberendezési programnak az újított verziója, amit én is használok immár 2 éve, és jó szívvel ajánlok lakberendezők figyelmébe! Tudja mind azokat a dolgokat, amiket én elvárok egy jó számítógépes programtól. Ha szakmabeliek vagytok, érdemes tovább olvasnotok cikkemet, mert ez egy olyan tervezőprogram, ami olyan gyorsan renderel élethű képet, mint semelyik másik! A cikk végén pedig egy remek akciót is találtok, részletfizetési lehetőséggel.

3d tervező szoftverHa még nem nézegettétek soha sem az Intericad Lite tervezőszoftver oldalát, és ismeretlen számodra ez a lakberendezési program, akkor első lépésként ajánlom figyelmetekbe ezt a rövid, 12 perces promó videót, amitől garantáltan le fog esni az állatok, hogy hogyan is készült el ilyen gyorsan egy élethű, 3d-s enteriőrterv.

Azt figyeltétek, hogy ez egy valós idejű videó? Persze, kell egy kis programismeret, hogy 5 perc alatt ezt összehozzátok, de nem lehetetlen küldetés. Én már két éve használom ezt a programot, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Ráadásul most, hogy a hibák ráncfelvarrásra kerültek, még egyszerűbb kezelőfelületet kapott a tervezőprogram, és mint egy mankó, végigvezet a tervezési lépéseken, még hamarabb elkészülhetünk a tervek virtuális leképzésével. Természetesen kitalálni semmit nem fog helyettünk, de láttatni tudja a megrendelővel azt, ami szavakkal és fotókkal nehéz lenne elmondanunk.

3d tervező szoftver

A konkurens tervezőprogramokkal szembeni előnyei körül elsőként a gyorsaságát emelném ki elsőként, mert azt, hogy esetlegesen az ügyfél előtt variáljunk a színekkel a szobákban, és az instant kitalált ötleteket egy pár kattintással a megrendelő orra előtt bemutassuk, egyik hasonló tervezőprogram sem tudja.


3d tervező szoftver


A másik nagy kedvencem, hogy virtuális sétavideókat rögzíthetünk vele, ami szintén kuriózum.Ezt is viszonylag hamar elkészíthetjük.Ha kedvet kaptatok, vegyetek részt egy ingyenes bemutató órán, és nézzétek meg év végi akciójukat!

SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig