TERVEZŐ PROGRAM ÚJRATÖLTVE! A KEDVENC 3D-S LAKBERENDEZÉSI TERVEZŐSZOFTVEREM

Megjelent az Intericad Lite 2.0! Ez annak a 3D-s lakberendezési programnak az újított verziója, amit én is használok immár 2 éve, és jó szívvel ajánlok lakberendezők figyelmébe! Tudja mind azokat a dolgokat, amiket én elvárok egy jó számítógépes programtól. Ha szakmabeliek vagytok, érdemes tovább olvasnotok cikkemet, mert ez egy olyan tervezőprogram, ami olyan gyorsan renderel élethű képet, mint semelyik másik! A cikk végén pedig egy remek akciót is találtok, részletfizetési lehetőséggel.

3d tervező szoftver

Ha még nem nézegettétek soha sem az Intericad Lite tervezőszoftver oldalát, és ismeretlen számodra ez a lakberendezési program, akkor első lépésként ajánlom figyelmetekbe ezt a rövid, 12 perces promó videót, amitől garantáltan le fog esni az állatok, hogy hogyan is készült el ilyen gyorsan egy élethű, 3d-s enteriőrterv.

Azt figyeltétek, hogy ez egy valós idejű videó? Persze, kell egy kis programismeret, hogy 5 perc alatt ezt összehozzátok, de nem lehetetlen küldetés. Én már két éve használom ezt a programot, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Ráadásul most, hogy a hibák ráncfelvarrásra kerültek, még egyszerűbb kezelőfelületet kapott a tervezőprogram, és mint egy mankó, végigvezet a tervezési lépéseken, még hamarabb elkészülhetünk a tervek virtuális leképzésével. Természetesen kitalálni semmit nem fog helyettünk, de láttatni tudja a megrendelővel azt, ami szavakkal és fotókkal nehéz lenne elmondanunk.

3d tervező szoftver

A konkurens tervezőprogramokkal szembeni előnyei körül elsőként a gyorsaságát emelném ki elsőként, mert azt, hogy esetlegesen az ügyfél előtt variáljunk a színekkel a szobákban, és az instant kitalált ötleteket egy pár kattintással a megrendelő orra előtt bemutassuk, egyik hasonló tervezőprogram sem tudja.

3d tervező szoftver

A másik nagy kedvencem, hogy virtuális sétavideókat rögzíthetünk vele, ami szintén kuriózum.Ezt is viszonylag hamar elkészíthetjük.

Ha kedvet kaptatok, vegyetek részt egy ingyenes bemutató órán, és nézzétek meg év végi akciójukat!

Leave a Reply