#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

A MEGÚJULT A LAKÁSKULTÚRA MAGAZIN, ÉS EGY ÚJ MAGAZIN: KIKA DECO WORKSHOP

Tudtátok, hogy decemberben megújult a Lakáskultúra magazin? Én először a Kika Deco Workshopján hallottam róla, hogy készülőben van valami új, aztán a karácsonyi szünet alatt meg is vettem az első lapszámukat. Nekem tetszett, hogy olcsóbb lett, 395.-Ft szerintem jó ár. Végiglapozva az az érzésem támadt, hogy tényleg teljesen új térszemlélet hatja át a lapot, ami már szerintem nagyon jól jött neki, bevallom nem szerettem a korábbi, kissé (nagyon) elavult tartalmat. Tetszett, hogy

lakberendezési magazin megújult lakáskultúra kika deco


tényleg szépséges, szívből teremtett otthonokat, gyönyörű enteriőröket mutatnak be. Igaz az anyagok külföldiek, de minden esetben tettek mellé magyar üzletekből beszerezhető alternatívákat, bútorokat és kiegészítő ajánlókat. Biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb bemutatnak színvonalas magyar otthonokat is, mert vannak. Sok sikert és kitartást kívánok a szerkesztőségnek hozzá!

FELHíVÁS: Ha a Tiétek épp ilyen, küldjetek nekem pár fotót, én is szívesen bemutatom a blogomon.

lakberendezési magazin megújult lakáskultúra kika deco

A másik FRISSEN MEGJELENT lap, a Kika Deco Worshop magazinja, amit ingyenesen elvehettek a Kika áruházakban. A decemberi Kika Deco workshop témáit és mondanivalóját dolgozza fel, köztük az én előadásomat is. Szerintem izgalmas kiadvány, aminek van jövője, van benne még bővülési lehetőség, de mindenképpen már is tartalmas. Vegyétek el, olvassátok, és ha tetszett, írjátok meg nekem!

lakberendezési magazin megújult lakáskultúra kika deco
Felirat hozzáadása

SHARE:

1 megjegyzés

  1. Egyetértek a Lakáskultúráról írottakkal. Igaz, én évek óta és töretlenül vásároltam (lelkes magazin-gyűjtő vagyok), de eljárt felette az idő, míg az Otthon, majd a SzépLak meg tudott újulni. Ígérem, elvándorlok egy „kikás” magazinért :)

    VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig