#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

GYEREKSZOBA DEKORÁCIÓ

Nagyon izgalmas gyerekszobai dekorációra bukkantam, teljesen egyénre szabható, gyermeketek kedvenc meseillusztrációját lehet - kötelező felhasználni hozzá! Egyébként azt is el tudom képzelni, hogy egy kedves családi fotó kerül rá, ez esetben menjetek el egy nyomdába és nyomtattassátok ki színesben (500.-ft körül van egy A4-es).
Hozzávalók: kedvenc gyerekkönyv színes fénymásolt illusztrációja, sprayragasztó, és a legfontosabb, és legnehezebben hozzáférhető: egy szelet fa. Nálunk tavasszal és ősszel is jár a zöldkommandó, és ha kedvesen beszélsz velük, nyitottak egy kis szeletelésre a kivágott rönkökből, mert azok amúgy is a darálóban végeznék. Szóval tavasszal járj nyitott szemmel, én is úgy fogok, eddig csak a tönkökre fókuszáltam! :)

gyerekszoba dekorációHa megszerezted a faszeletet, és megvan az illusztráció másolata, akkor a következőképpen járj el:

gyerekszoba dekoráció


Tedd a faszeletet az ablakhoz úgy, hogy ráhelyezed a rajzot. Így most jól látod hol van a kontúr. Komponáld a rajz lényeges részét középre, és a fakéreg belső vonalától kb 1 cm-re húzd meg ceruzával, hol kell kivágnod a képet. Ha kész vágd ki. Mielőtt felragasztanád a képet, tekerj be a fa hátuljára egy szemes csavart, hogy fel is tudd akasztani. Fújd be sprayragasztóval a papír hátulját (stiftes papírragasztó is megteszi, amelyikről tudod, hogy tartós és nem hullámoztatja meg a papírt) és ragaszd fel a fára. Kész vagy!

gyerekszoba dekoráció

gyerekszoba dekoráció
ötlet forrása

Hamarosan mutatok egy különleges 3D-s faldekort, iratkozz fel hírlevelemre vagy youtube csatornámra, ha szeretnél róla értesülni!
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig