#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

HÁLÓSZOBA BERENDEZÉSE: OLCSÓN JÓT

A legnehezebb feladat, olcsón jót! Nem titkolom, nem is hiszek benne nagyon. Akkor lehet ezt megcsinálni, ha az alapbútorokat már beszereztük, és azok szépek, nem kell lecserélnünk
őket, csak esetleg felfrissítenünk, vagy egy-egy darabot hozzátennünk. Mindenkinek, aki bizonytalan a hálószoba berendezésében, azt javasolom, hogy alakítson ki, egy visszafogott, neutrális színekkel operáló berendezést. Ezt később, ha megunta (ami nem feltétlen fog bekövetkezni, mert ha a textúrákkal játszunk, és belecsempészünk modern és régi darabokat egyaránt, akkor a "színhiányban" is játékos marad) könnyen teljesen új arculatot adhat neki egyetlen fal átfestésével, vagy akár csak az ágytakaró kicserélésével. Az ágytakaró szinte a legnagyobb egybefüggő színfelület a hálószobában, és sokan elfelejtenek jelentőséget tulajdonítani neki, mikor nagyon fontos. Ez a mai példánkból is kiderül, nézzétek csak!

hálószoba berendezés lakberendezési ötletek


 Itt pontosan az előbb említett eset adódott, hogy volta jó alapbútoraik, de megunták, mert egyébként valóban unalmasan volt kialakítva, tehát ráfért bőven ez a ráncfelvarrás.
2 fő szín alkalmaztak, azt variálták, és hozzáadták a szívüket-lelküket! Kérdezz tőlem bátran (írd akár ehhez a cikkhez kérdésedet), ha van lakberendezéssel kapcsolatos kérdésed, hamarosan válaszolok frissen elindult youtube csatornámon, iratkozz fel rá itt!

hálószoba berendezés lakberendezési ötletek

hálószoba berendezés lakberendezési ötletek

hálószoba berendezés lakberendezési ötletek

hálószoba berendezés lakberendezési ötletek

hálószoba berendezés lakberendezési ötletek

hálószoba berendezés lakberendezési ötletek
 képek forrása

Összes hálószoba ötlet itt!

Kedvenceim:
További hálószoba ötleteket böngésznél? Ne hagyd ki ezeket sem!

-romantikus faldísz fotókból
-Ikeás székből éjjeliszekrényt!
-különleges éjjeliszekrények
-6 álomszép hálószoba
SHARE:

11 megjegyzés

 1. Imádom ezt a kék falat!! sárgával, törtfehérrel tökéletes

  VálaszTörlés
 2. Szia Anita! Ha már adott a lehetőség, nekem lenne egy kérdésem :) hogyan lehet többféle faszínt összhangba hozni egy helyiségen belül? Van egy kisebb, 14 nm-es hálószobánk sötét dió padlóval, benne egy sötét dió színű tolóajtós gardrób krémszínű üveggel, az ajtó fehérített tölgy, és van egy ilyen színű fésülködő asztal is, ami azért harmonizál a gardrób krémszínű üveglapjával. Viszont az ablakok tölgy színűek (inkább cseresznyés), és a plafonon látszó gerendáink is ilyen színűek. Adott 3 eltérő faszín. Ehhez kellene falszínt találni, és az ágyunk, illetve a kiegészítők sincsenek meg. Alapvetően a semleges, natúr színeket kedveljük, szürke-barna árnyalatait (akár az egészen sötétet is). A függönytől eddig ódzkodtam, nincs, de talán eltakarná az elütő ablakkereteket, a gerendát meg fehérre festhetnénk... Eddig jutottam ötletelésben, de harmónia nincs. Megköszönném, ha adnál némi inspirációt ;) Üdv, Orsi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jó ötlet a függöny, és a gerenda fehérre festése, azzal már nagyon sokat fogsz előrelépni a harmonizációban! Falszínben én a fehér, törtfehér és a galambszürke mellett voksolok!

   Törlés
 3. Tényleg nagyon szépek a színek! Pont most akarom kicsit színesíteni a lakásom, a szekrényeimet is hozzá tudom igazítani a színvilághoz, mert itt ( http://lakberinfo.hu/lakberendezes/etkezo/2015-01-08-kezzel-festett-felujitott-butorok-videki-stilusban/ ) láttam, hogy a festet bútorok mennyi színben kaphatók.

  VálaszTörlés
 4. Szerintem a hálószobába nem szabad könyveket tárolni ( kivétel, amit éppen olvasunk ) A sok könyv energiája zavarja a nyugodt alvást.
  Valamint a könyvespolc túl sok "vágó-energiát" hoz létre, ami szintén károsan befolyásolja a nyugodt alvást.
  ( Az élekröl nem beszélve! )
  Kár, hogy a falilámpának a vezetéke falonkívül van.

  VálaszTörlés
 5. Nem szeretem a sötét falszínt, de itt tökéletes a harmónia. Az olvasólámpákat inkább a szekrénykékre tettem volna, csúnya, hogy látszik a vezeték. A könyvespolc a sokszínűségével nagyon hangulatossá teszi a hálót.

  VálaszTörlés
 6. Nálam a hálóban sok-sok könyv van, sok polcra felpakolva, de hihetetlenül jókat alszom... Itt is annyira jól néz ki a kék fal előtt ez a sok....-! Egyszerűen tökéletes, szívem szerint be is költöznék oda ha lehetne... :-))

  VálaszTörlés
 7. Szeretném megkérdezni a kék falszín nevét vagy számát, mert nagyon tetszik. Köszönöm

  VálaszTörlés
 8. Szia! Engem is érdekelne a színkód, ha esetleg lehet tudni :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Pontos színkódot nem tudok, de szerintem ez nem is festett fal, hanem tapéta. Ha festékben szeretnétek hasonlót, szerintem érdemes telefonon bevinni a fotót a festékboltba, választani egy hasonlót, ami tetszik, és abból venni egy kis próbamennyiséget. Minden szín otthon teljesen máshogy mutat, még a szoba 4 falán is nagy különbségek mutatkoznak, úgyhogy tegyetek próbát az egész fal lefestése előtt!

   Törlés
  2. Köszönöm a választ, mindenképpen ezt fogjuk tenni! :)

   Törlés

Blogger Template by pipdig