#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

ÚJÉVI FOGADALMAK

Én hiszek az újévi fogadalmakban, szerintem azért fontos rá figyelnünk, mert ilyenkor a legbelső vágyainkat mondjuk ki, fogalmazzuk meg. Azért szokott többnyire kudarccal járni, mert ezekért a vágyainkért komolyan dolgoznunk kell, nem könnyű általában elérni. Tavaly január 1-jén kezdtem el a paleolit életmódot, amit aztán azóta is tartok, bár egy kicsit engedtem rajta, és inkább a cleaneating irányba mentem el. A súlyom viszont a nagy fogyást követően is megmaradt, így ebben az évben életemben először nem ez lesz az újévi fogadalmam :D 

AZ IDEI KIHÍVÁS: Nagyon nagy vágyam inspiráló és magas minőségű videókat készíteni a youtube csatornámra, ez a nagy kitűzésem erre az évre. Azt gondolom ugyanis, hogy a mottómat, Teremts szívből otthont! (ami majdnem egyenlő azzal, hogy foglalkozz a környezeteddel, szépítgesd, és élj a kreativitás adta örömszerzési lehetőséggel) még szélesebb körben tudom terjeszteni. A youtube csatornámon szeretnék pofon egyszerű kreatív ötleteket bemutatni, lakberendezési tanácsokat adni, és dekorációs tippeket bemutatni. Hm, mit gondoltok, jó kihívás ez? Kemény lesz, az biztos, de imádni fogom, ha sikerül!

Ha szeretnétek velem tartani ezen az úton, és részesei lenni ennek a kalandos utazásnak, iratkozzatok fel youtube csatornámra, és kommenteljétek ide, hogy mi az, amit szeretnétek látni, miről beszéljek, mit mutassak meg. Akár korábban bemutatott inspirációt is belinkelhettek, hogy azt csináljam meg mozgóképen. Nagyon örülnék, ha segítenétek nekem kialakítani a csatornát! Ha van kedvencetek az eddig feltöltött videókból, azt is mondjátok meg!

lakberendezés youtube csatorna inspirációk csorba anita

SHARE:

4 megjegyzés

 1. Szia Anita!

  Én szívesen néznék gyakorlati tippeket lakberendezéshez (nálunk most nagyon aktuális) különböző témakörök köré építve, pl.: színek (mit mivel, mivel ne), stílusok-stíluskeverések (szintén mit mivel, különböző stílusok főbb ismérvei, különlegességei), anyagok, épületstílusok, kerttípusok, különböző hangulatkeltés eszközei, cserélhető arculat (tudod, amikor megvan a főbb vonal, de 1-2 nap ráfordítással és pár tízezer Ft befektetéssel más arculatot adsz a kissé megunt lakásodnak) és a legfőbb, hogy mitől lesz igazán kellemes és harmonikus egy otthon. Tudom, ez kissé szerteágazó és nagyon bele lehetne ebbe mélyedni, de igazából csak olyan "laikus" szintig kellene elkészíteni, mert szerintem sok mindenkit foglalkoztatnak a fent említettek. Én biztosan nézném... :)

  VálaszTörlés
 2. Anita, bocs, ha feltartalak, de lenne egy kérdésem:
  a járólapunk valószínűleg halvány cappuchino színű, fényes, élcsiszolt greslap lesz. A probléma, hogy nagyon szeretnék szürke-fehér vastag csíkos falat (vagy csak egyszínű világosszürkét)... Gondolom a kettő elképzelhetetlen együtt ugye? Vagy meg lehet oldani valahogy??? Esetleg még szóba jöhet egy vajszínű árnyalat a greslapnál, de most legutóbb csak ezt a cappuchino színt láttuk, ami tetszik mindkettőnknek.
  Köszönöm a válaszod, nagyon sokat segítesz vele!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Maggie! Egyáltalán nem elképzelhetetlen, a szürkének is vannak melegebb árnyalatai, a bézsnek pedig olyan árnyalata, ami ehhez passzol. Nézd meg ezeket: https://www.pinterest.com/search/pins/?q=grey%20white%20stripe%20beige&term_meta[]=grey|typed&term_meta[]=white|typed&term_meta[]=stripe|typed&term_meta[]=beige|typed

   Törlés
 3. Köszönöm!!!!!! :)

  VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig