#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

KONYHAKIÁLLíTÁS 2015 - SZERESS BELE ÁLOMKONYHÁDBA!

A jövő hétvégén (2015. február 27-március 1. között) nyitja meg a kapuit a Budapest Sportarénában a Konyhakiállítás 2015, ami szerintem egy igazán remek lehetőség arra, hogy élőben is megnézzünk sokféle stílusú, színű, és anyagú konyhabútort, egy helyszínen. Ilyen alkalom egy évben egyszer adódik, szóval ha konyhabútor vásárlást terveztek az elkövetkezendő 1 éven belül, vagy konyhaátalakítást, akkor feltétlen érdemes megnézni ezt a konyhakiállítást. Tapasztalatból mondom, hogy ami egy fotón megtetszik nekünk, lehetséges, hogy élőben már nem jön be annyira, itt ezt is ellenőrizhetjük. Ráadásul igazán gazdag a programkínálata, rengeteg főzőbemutatóval várják a látogatókat neves séfek, illetve az olasz konyha szerelmeseinek egy külön gasztrohelyszínt állítanak fel, egész napos látványfőzéssel. Ha felcsigáztalak Titeket, olvassátok el a részletes programkínálatot itt, és kattintsatok a tovább gombra, ahol az esemény lényegretörő összefoglalóját olvashatjátok el! 

A szervezők felajánlottak 5 db párosbelépőt, amit kisorsolhatok az olvasóim között, úgyhogy készüljetek, mert jövő héten beizzítjuk a játékot a jegyekért! Iratkozz fel hírlevelemre, hogy le ne maradj róla!

konyhakiállítás 2015 konyha berendezéseLétezik szerelem első látásra? 

A Konyhakiállításon biztosan, hiszen itt mindenki megtalálhatja azt, ami számára a tökéletes konyhát jelenti, legyen az új konyha- vagy étkezőbútor, kisgép, nagygép, konyhai felszerelés vagy maga a főzés élménye.

konyhakiállítás 2015 konyha berendezése


A Konyhakiállítás február 27-március 1. között hatodik alkalommal mutatja be a legfrissebb konyhai trendeket a Budapest Sportarénában. Számos világpremier itt mutatkozik be először a régióban, valódi újdonságot mutatva a nagyközönség és a szakmai látogatók számára is. A konyha kétségtelenül otthonunk egyik legfontosabb része, melynek megtervezése és kialakítása az építkezés legnehezebb és legtöbb szakértelmet igénylő feladata.

konyhakiállítás 2015 konyha berendezése


A kiállításon nemcsak konyhabútor és konyhagép újdonságok, hanem teljes enteriőrök is lesznek, így akár az egész ház belső kialakítására találhatunk megoldásokat és professzionális partnereket, ha építkezés vagy nagy felújítás előtt állunk.

konyhakiállítás 2015 konyha berendezése


Minden eddiginél erősebb gépes felhozatallal találkozhatunk az idei Konyhakiállításon. A legtöbb beépíthető és szabadonálló nagygépből vadonatúj kollekció mutatkozik be a rendezvényen, a kisgépeket pedig profi szakácsok fogják tesztelni. Amellett, hogy a gépek minden funkcióját megismerhetjük így, még titkos fortélyokat, szakmai fogásokat is elleshetünk a séfektől. Fantasztikus dizájn elszívókat, egy gombnyomásra forró vizet készítő csaptelepet és konyhai komposztálót is láthatunk, kipróbálhatjuk a sous vide kádat ész éttermi szakácsok egyik kedven univerzális kisgépét, a Thermomixet is. Kiegészítők terén is széles választék vár a helyszínen a késektől az edényeken át egészen a világhírű Herendi porcelánig.

konyhakiállítás 2015 konyha berendezése


Idén is magas színvonalú gasztronómiai kísérőprogram fűszerezi a kiállítást. A Bosch Nagyszínpadon a legismertebb hazai sztárséfek és bloggerek – Fűszeres Eszter, Mautner Zsófi és Bede Robi – fellépései mellett ázsiai és spanyol ételek is készülnek majd, lesznek fantasztikus desszertek és street food bemutató is.
A másik állandó gasztrohelyszínen az OTP Klub „látványkonyhájában” egész hétvégén olasz ételek és bemutatók várják az olasz konyha és életérzés szerelmeseit.

konyhakiállítás 2015 konyha berendezése
képek forrása

Feltétlenül regisztráljunk a www.konyhakiallitas.hu oldalon, hogy esélyünk legyen megnyerni a nagyértékű konyhai nyeremények egyikét, fődíjként akár Bosch most bemutatkozó Serie8 intelligens sütőjét!

 Konyhakiállítás 2015. február 27 – március 1. Budapest Sportaréna www.konyhakiallitas.hu

Ha inspirációra vágysz, mert addig is tervezgetnéd álmaid konyháját, nálam rengeteg ötletet találsz konyha berendezése témában, kattints ide! 
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig