#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

KREATíV PROGRAM - FEBRUÁRI PROGRAMAJÁNLÓ

Ha van kedvetek és lehetőségetek egy alkotós napot tartani, ebben a hónapban szerintem szuper lehetőségek közül választhattok, összegyűjtöttem néhányat, nézzétek meg! Van köztük kifejezetten bloggereknek való fotós-háttérkészítő workshop, de készíthettem tavaszi ajtódíszt, szépséges Apacuka kerámiát, vagy belekóstolhattok a stencilfestés rejtelmeibe is. Ha tovább olvastok, megtaláltok minden izgalmas részletet, és az időpontokat!

2015 februári kreatív workshop ajánlóFEBRUÁR 14.

Két szuper workshop is van egymás után, a Masni Dekoráció bloggerei szervezésében.

Fotó háttér készítő workshop a Masni Dekorációval - ajándék fotós ötletekkel, tippekkel!
Szuper termékeid, dolgaid vannak, de nem tudod, hogy hogyan mutatnának jól egy fotón? Alkotsz valamit és szeretnéd, hogy jól mutassanak a fényképeken is? Vagy pontosan képben vagy már, de vágysz egy olyan fotós háttérre, amit sokoldalúan használhatsz majd? Szereted a kreatív megoldásokat, az egyedi hangulatú képeket?

Akkor, ne habozz, készíts velünk egyedi, saját, fa, festett fotós hátteret! Gyere tarts velünk a Masni első workshopján, ahol elkészítheted saját, fa, festett, egyedi fotós hátteredet, és közben átbeszéljük a tárgyfotózás trükkjeit is! A workshop-on a fa alapanyagot és a festékeket természetesen mi biztosítjuk!
Időpont: 2015. február 14. szombat Helyszín: Budapest, Műhely Egyetem Café, 10-13.00
Még több infót itt találsz!

Madaras, tavaszi ajtódísz készítő workshop a Masni Dekorációval - ajándék kapucsínóval! Már Te is nagyon várod a tavaszt, ugye? Mi is! És, mint az ajtódíszek nagy rajongói és alkotói szeretnénk megmutatni Nektek az ajtódísz készítésének fortélyait, hogy hogyan készíthettek egyszerűen, nagyon látványos tavaszi, madaras ajtódíszt! Gyere, tarts velünk a Masni workshopján, ahol elkészítheted saját, egyedi tavaszi ajtódíszedet, és a későbbiekre is sok hasznos tudással távozhatsz! A workshopon filcből madárkát varrunk, koszorút drótozunk, hasznos tippeket, trükköket mutatunk, és vendégeink vagytok egy kapucsínóra is! A workshop minden kellékét, az alapanyagokat és az eszközöket mi biztosítjuk!
Időpont: 2015. február 14. szombat Helyszín: Budapest, Műhely Egyetem Café, 14-16.00 h
Még több infó és regisztráció itt!

FEBRUÁR  11. 18-20.30

Apacuka kerámia készítő workshop

Gyere el hozzánk és készíts saját Apacuka kerámia tányért már az új műhelyünkben! Több mint 60 darab mintázó hengerből választhatsz, új minták is lesznek és új máz színek! 4 darab tányért készíthetsz, amiből ez egyik bőrfüles is lehet + 1 darab kiégetett tányért közösen mázazunk. Minden hozzávalót mi biztosítunk. Még több infó és regisztráció itt!

FEBRUÁR 21. 10.00

Stencil és Stempli workshop 

Próbáld ki velünk a stencilezést a Vintage Bazaar DIY Műhelyében! Megmutatjuk, hogyan fogj hozzá a stencilezésnek, majd készítünk néhány szép, hazavihető, sablonnal festett és/vagy pecsételt alkotást: díszpárna huzatot vagy asztaldekorációt, különféle textil, fa, vagy papír munkát. 
Még több infót itt találsz!

FEBRUÁR 22. 10.00-12.30

Linómetsző workshop

Ismerd meg a linómetszés technikát, ami egy klasszikus sokszorosító grafikai eljárás. Az új DIY műhelyünkben Födő Gábor képzőművész vár benneteket. A papír hordozófelületen kívül kipróbáljuk a textilt is. Textiltáskát és pólót dekorálunk, amit haza is vihettek a nyomódúccal együtt. Minden hozzávalót mi biztosítunk.Részletek és regisztráció itt!


Ha elmész valamelyikre, írd meg milyen volt, és küldj fotót is nekem!

SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig