#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

TAVASZI KERT - KÜLÖNLEGES VIRÁGMAGOKKAL, ZÖLDSÉGMAGOKKAL - JÁTSSZ VELÜNK!

****Frissítve! Kisorsoltuk a nyertest, a szerencsés a 77. email küldő Soós Betti lett, gratulálunk! Betti, írtam emailt! :) *****

Ahogy ezen sorok írása között kipillantok az ablakunkon, látom, hogy pici kis pelyhekben esik a hó, és lehellett vékonyan befedi az undok szürke tájat... Ilyenkor még jobban elönt az érzés,hogy én már mennyire várom a tavaszt! Mai vendégposztomat a Dekor és Menta blog szerzője írta, és bizony nagyon jókor jött, mert erős okot ad ábrándozásra, tervezgetésre... Olvasd el Ági tippjeit, hogyan is lehet gyönyörű majd tavasszal és nyáron a kerted, és nyerj egy különleges 3 részes kaspókészletet vele együtt pedig egy válogatás csomag virág (pl. ehető krizantém magokat!) és különleges zöldség vetőmagot (pl. Toscén tépőkel) is, hogy az ábrándozásod valósággá váljon!

Sziasztok Inspirációk olvasók! Ha szeretnétek a belső tereitek mellett a kertjeiteket, teraszaitokat is csinosítgatni, akkor olvassátok el mai bejegyzésemet, mert hasznos tippeket és kedvenc termékeimet  szedtem össze saját webáruházamból! Pár hét ugyanis, és tényleg itt a várva várt tavasz, amikor olyan energiával ébred a természet, mintha addig sosem aludt volna. Éppen ezért érdemes már most felkészülten várni.


A Dekor&Mentha Shop oldalán található vetőmag és virághagyma kollekciók segítségedre lehetnek abban, hogy összeállíts egy virágzó és ízletes tavaszi – nyári kertet. Ahová jó kiülni és ahonnan mindig finomságokkal teli tálkával töltheted meg az asztalodat.Az idén újdonságként megjelenő Dekor&Mentha vetőmagkollekciók között, olyan különlegességeket találhatsz, amelyek nem csak a kertben, de a konyhában is izgalmas alapanyagokként jelenhetnek meg. Saláták között például a mustársalátákat illetve a mizunákat emelném ki, de a balkon tulajdonosok számára megoldást nyújtanak a magkeverékek is. Zöldségek közé olyan szín és formagazdag növényeket igyekeztem összeválogatni, amelyek kitágítják elsősorban a kertészkedésben, másodsorban a főzésben a zöldségekről alkotott elképzelésünket. Ilyen például a tépőkel, amelyet akár egész télen szüretelhetünk kertünkből, vagy a Rapini brokkoli, amelyet hosszú szárával fogyaszthatunk, de izgalmas paradicsom fajtákat is találni, amelyek nem csak ízben, formában és színben, de állagban is különbözhetnek egymástól. A bazsalikomok rajongói számára igen széles a választék: találni itt édeslevelűt, citrom illatút, óriás levelűt és még folytathatnám a sort.A számomra igen kedves virágmagok között találni ehető krizantémot, kísérőnövényként violákat, és különleges virágos mező összeállításokat. Ez utóbbi csoport biztos befutó lehet azok számára, akik egy eddig üres területet szívesen virágoztatnának fel egynyári virágokkal. Ezek az összeállítások teljesen egyediek és mindegyikükben találni olyan virágmagot, amely még különlegességnek számít idehaza. A harmonikus színekben gondolkodók számára ajánlom a Bordó és Kék Virágos Mezőt, míg egy romantikusabb alkat számára a Festőit. Aki abszolút biztosra és több hónapon át tartó virágzást szeretne kertjében, annak a Nyári Virágos Mező lehet a legjobb választás.
Természetesen egy kertbarát számára a hagymás virágok ugyanúgy hozzátartoznak a nyári kerthez, mint ahogy az előbb említett vetőmagok. Éppen ezért érdemes a nyári kollekciók között alaposan szét nézni, mert nagyon izgalmas összeállításokat találhatnak, mind a minimál, mind a romantikus kertek kedvelői.

Ha ti is alig várjátok már a tavaszt és a kerti ügyködés időszakát, akkor gyertek és játsszatok velünk a következő nyereményekért:

Figyelem, bármelyik csomagot választhatod, ha nyersz! 1.Extrém zöldség kalandok csomag:
1 szett Kézzel készült virágcserép szett
1 csomag Mustársaláta magkeverék
1 csomag Mángold mix
1 csomag Beefsteak paradicsom
1 csomag Ősz csodája napraforgó
1 csomag Citrom illatú bazsalikom

VAGY

2. Ábrándos ehető virágcsokor csomag
1 szett Kézzel készült virágcserép szett
1 csomag Vörös mizuna
1 csomag Toscán tépőkel
1 csomag Indigorose paradicsom
1 csomag Ehető krizantém
1 csomag Lilás-zöld iráni bazsalikom

Gyertek, játszatok velünk!

Ha szeretnél részt venni a játékban, két dolgot kell tenned a részvételhez:

- és küldj egy emailt az inspiraciok.hu@gmail.com emailcímre, tárgy: virágözön játék, tartalom: melyik csomagot küldjük neked ha Te nyersz, és mi a kedvenc vetőmagod a Dekor és Menta Shop oldaláról,

Extra részvételt kapsz, ha ide klikkelve feliratkozol a youtube-on videós csatornámra (vagy, ha már fel vagy iratkozva, az is tökéletes :), ezt ne felejtsd el megírni az emailben is nekem!

Várjuk a részvételeket, a játék 2015. február 16-án délben zárul. A nyertes nevét a facebookon és ebben a bejegyzésben is közzétesszük, illetve természetesen emailben értesítést küldünk neki.
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig