ÚJDONSÁG! LAKBERENDEZÉSI KUPONOK A HÍRLEVELESEKNEK

Az évek alatt több, mint 6000-ren iratkoztatok fel heti hírlevelemre, amiben mindig kiküldöm a leginspirálóbb aktuális cikkeimet, és a hét legolvasottabb bejegyzését is. Arra gondoltam, hogy megköszönöm hűségeteket, és a feliratkozásért cserébe egy havonta frissülő, ingyenesen letölthető kuponfüzetet adok Nektek! Így hát összefogtam együttműködő partnereimmel és összeállítottunk egy egy hónapig felhasználható kedvezményekkel teli kuponfüzetet a lakberendezés világából. Remélem örömöt szerzek vele, fogadjátok szeretettel, pillanatok múlva a postaládátokban találjátok! A kuponfüzet egy hónapig érvényes (ez a mostani 2015. február 28-ig), és terveim szerint minden hónapban újabb és újabb, jobbnál jobb akciókkal jelentkezik.

Ha kedvet kaptál a hírlevél feliratkozáshoz, klikk ide, és Te is átlapozhatod egyből a februári kuponfüzetemet… 

lakberendezési kuponfüzet 2015

2 Comments

  1. Névtelen
    február 10, 2015 / 11:24 de.

    Kedves Anita!A kuponfüzetet abban az esetben is le lehet tölteni, ha már korábban feliratkoztam a hírlevelekre? Ha igen, milyen módon? Köszönöm!NK

  2. Anita Csorba
    február 11, 2015 / 7:50 de.

    Kedves NK! Ó persze, csak tegnap rossz linkkel ment ki a hírlevél, de hamarosan a postaládádban fog landolni a javított link, kis türelmedet kérem! Köszönöm, hogy megírtad! Szép kreatív napot!

Leave a Reply