#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

ÚJDONSÁG! LAKBERENDEZÉSI KUPONOK A HÍRLEVELESEKNEK

Az évek alatt több, mint 6000-ren iratkoztatok fel heti hírlevelemre, amiben mindig kiküldöm a leginspirálóbb aktuális cikkeimet, és a hét legolvasottabb bejegyzését is. Arra gondoltam, hogy megköszönöm hűségeteket, és a feliratkozásért cserébe egy havonta frissülő, ingyenesen letölthető kuponfüzetet adok Nektek! Így hát összefogtam együttműködő partnereimmel és összeállítottunk egy egy hónapig felhasználható kedvezményekkel teli kuponfüzetet a lakberendezés világából. Remélem örömöt szerzek vele, fogadjátok szeretettel, pillanatok múlva a postaládátokban találjátok! A kuponfüzet egy hónapig érvényes (ez a mostani 2015. február 28-ig), és terveim szerint minden hónapban újabb és újabb, jobbnál jobb akciókkal jelentkezik.


SHARE:

2 megjegyzés

  1. Kedves Anita!

    A kuponfüzetet abban az esetben is le lehet tölteni, ha már korábban feliratkoztam a hírlevelekre? Ha igen, milyen módon? Köszönöm!

    NK

    VálaszTörlés
  2. Kedves NK! Ó persze, csak tegnap rossz linkkel ment ki a hírlevél, de hamarosan a postaládádban fog landolni a javított link, kis türelmedet kérem! Köszönöm, hogy megírtad! Szép kreatív napot!

    VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig