#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

EBÉDLŐ BERENDEZÉSE: TÁNYÉRFAL - ITT AZ IDŐ?

Most tervezem éppen a jövő heti átrendezését annak a hálószobának, amit 1 hónappal ezelőtt terveztem meg és 1 nap alatt be is rendeztük be a Kika Budaörsi áruházában, és fennakadtam egy dolgon. Ha nem láttad esetleg a videót, nézd meg, szerintem jól sikerült, legalább is a több, mint 1000 hozzászólásból ezt szűrtem le, amiért nem is lehetek Nektek elég hálás! Visszatérve a problémámra, az merült fel bennem, hogy az általam berendezendő étkezőbe (mert ez lesz a következő téma, extra tippekkel a húsvéti dekorációhoz!) a fali dekoráció lehet-e tányérfal. Nagyon jól néznek ki ezek a tányérfalak, de azt nem tudom eldönteni, hogy mennyire kapcsoljuk még az emlékeinkkel a retró stílushoz, és mennyire hat ránk pozitívan, vagy esetleg (mert valljuk be ezt pont annyian utálták, mint amennyien imádták) negatívan. Mit gondoltok, bevállalhatom, vagy még nincs itt az ideje? Nézzétek meg az inspiráló képválogatásomat, és írjátok meg nekem a véleményeteket, holnap el kell döntenem!

ebédlő berendezéseebédlő berendezése

ebédlő berendezése

ebédlő berendezése
ebédlő berendezése

ebédlő berendezése

ebédlő berendezése

ebédlő berendezése
képek forrása

Ebédlő berendezése témában még ezt a cikkemet javaslom, hogy nézd meg!
SHARE:

4 megjegyzés

  1. Utáltam régen és most sem tetszik...:)

    VálaszTörlés
  2. Nekem most is van, a nagymamámtól örökölt lakásban élünk átmenetileg (4 éve átmenetelünk:-) és tele volt a fal a tányérokkal, átfestettem őket (fehér, szürke halványkék), és így csoportba rendeztem, mint a fenti képeken. Eddig mindenki imádta kortól, nemtől függetlenül....

    VálaszTörlés
  3. Ez éppen olyan megosztó ma is, mint régen. Ízlések és pofonok, mint tudjuk.... Szerintem mindenképpen csinálj egy ilyen falat, legalább el tudjuk dönteni, hogy még mindig nem tetszik, vagy ma már megbarátkoztunk vele. Én a képek alapján pillanatnyilag úgy érzem, hogy : szép, szép, de én mégsem teszek ilyet a lakásomba. Szóval picit még idegenkedem.

    VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig