#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

KÉSZÍTS TE IS EGYEDI VÁSZONKÉPET!

Ígéretet tettem, hogy megmutatom, hogyan készíthetitek el Ti is azt az egyedi vászonképet, amit az -Kihívás: 1 nap alatt álomhálót- videómban láttatok az ágy fölött. Tudom, hogy többen ki is szúrtátok, és tetszett Nektek, mert már néhányan meg is kérdezték, mikor kerül fel a videó a youtube csatornámra, aminek nagyon örülök!

El is készültünk a videóval, tényleg, szerintem az a fantasztikus ebben az inspirációban, hogy csupán egy vászonkép kell hozzá, mint alapanyag, és szerszám gyanánt pedig egy éles sniccer, filctoll,
 vonalzó!
egyedi vászonkép

SHARE:

2 megjegyzés

 1. Szia Anita!

  Nagyon kedvelem videóidat!!!!
  Lenne egy kérdésem:-)
  A nappalimba szeretnék én is vászonképet készíteni. Odáig eljutottam, hogy lealapoztam a képeket, de úgy szeretném, hogy 4-et vagy egymás mellé, vagy egy nagy négyzetbe a 4-et. Sajnos nem találok olyan virágmotívumot, amit át tudnék vezetni egyikből a másikba. Az alapom világos lila, a virágokat, esetleg madarat, lepkét, faágat levelekkel képzeltem el. nagyon szívesen venném ötletedet, ha van időd, légyszíves gondolj rám.
  Előre is nagyon köszönöm!

  Nagy-nagy üdvözlettel Jónásné Betti

  VálaszTörlés
 2. Szia!
  A szekrényemet készülök átfesteni és nagyon megtetszett a hibiszkusz minta amit használtál a videóban, de sajnos hiába kerestem a neten nem találtam meg. El tudnád nekem küldeni a sablonodat az abraham.karola@gmail.com címre?
  Előre is köszönöm
  Karola

  VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig